Σρόιτερ: Στα δώδεκα θα κλείσω τις κόρες μου σε μοναστήρι, βλέπω κάτι ανησυχητικά πράγματα

Σρόιτερ: Στα δώδεκα θα κλείσω τις κόρες μου σε μοναστήρι, βλέπω κάτι ανησυχητικά πράγματα

Καλεσμένος της Ελεωνόρας Μελέτη ήταν τη Δευτέρα το βράδυ ο Αντώνης Σρόιτερ. Ο παρουσιαστής μίλησε μεταξύ άλλων για την οικογένειά του ενώ έδωσε μια απάντηση για τις κόρες του και την προσωπική τους ζωή που προκαλεί εντύπωση.

Σαν μπαμπάς πώς είσαι, τον ρώτησε η Μελέτη:

"α δικά μου κορίτσια παίζουν ξύλο, όχι με κούκλες. Παίζουμε καράτε, μπάλα, έχουν μπερδευτεί οι ρόλοι λίγο. Βλέπουμε μάχες μέσα στο σπίτι. Προς το παρόν είναι λίγο κορίτσια – αγόρια μες στο σπίτι.

- Είσαι από τους μπαμπάδες, όπως είναι και ο άνδρας μου, που λενε ότι θα κλείσουν τις κόρες τους στο μοναστήρι; συνέχισε η Μελέτη χαμογελώντας με τον Σρόιτερ να επιβεβαιώνει:

"Εγώ το έχω κατεβάσει στα δώδεκα γιατί βλέπω κάτι ανησυχητικά πράγματα που συμβαίνουν στα σχολεία, οπότε το όριο ηλικίας πέφτει, η μονή είναι έτοιμη".

Τι σας πιάνει με τις κόρες σας; πρόσθεσε η Μελέτη.

"Θα είμαι καχύποπτος και καταπιεστικός με τα υποψήφια φλερτ των παιδιών μου πιστεύω.

Βέβαια, μιλώντας με ανθρώπους και φίλους που έχουν μεγαλύτερα παιδιά από μένα, μου είπαν ότι η ζωή διδάσκει στην πορεία πως συμβιβάζεσαι και είσαι υποχρεωμένος να συμβιβαστείς, γιατί πάρα πολύ απλά, την κατάσταση δεν την ελέγχεις, ξεφεύγει από τα δικά σου χέρια. Και αν το πάρεις όλο αυτό με τσαμπουκά και τέτοια βγαίνεις χαμένος”.

"Ακούω όλα αυτά τα "γνώρισε τον φίλο της κόρης σου και φέρε τον σπίτι να τον έχεις από κοντά κλπ να γίνεται και φίλοι”. Και λέω "τι είναι αυτά που λέτε”;

Δεν ξέρω, τι να σου πω; Τα Μετέωρα εξακολουθούν να μου φαίνονται η καλύτερη λύση".

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα