Αποκάλυψη για τις Άγριες Μέλισσες: Το μακελειό που θα ανατρέψει τα πάντα στο Διαφάνι

Οι «Άγριες Μέλισσες» μπορεί να έχουν σταματήσει τα γυρίσματα αλλά στα επεισόδια που ακόμη δεν έχουμε δει και σύντομα θα αρχίσουν πάλι να προβάλλονται περιλαμβάνεται και ένα μακελειό που θα συγκλονίσει το Διαφάνι.

Την αποκάλυψη έκανε ο «παπάς» της σειράς Άγριες Μέλισσες, που τον υποδύεται ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του στο TV Εθνος τόνισε: «Εχουμε γυρίσει μία – δύο σκηνές που γίνεται ένα μακελειό. Θα γίνει ένας εμφύλιος στο Διαφάνι, γιατί ο Δούκας έχει σηκώσει ψηλά το μπαϊράκι και επιτίθεται στο χωριό με ύπουλο τρόπο. Ο παπα- Γρηγόρης παίρνει το μέρος του δίκαιου. Δεν το θέλει το άδικο. Το ίδιο θα κάνει και τώρα. Θα προσπαθήσει να κρατήσει τις ισορροπίες και να καθησυχάσει τα πνεύματα. Θα υπάρξουν και κάποιες σημαντικές εξομολογήσεις στον παπά…

Δεν έχουν φθάσει ακόμη αυτά τα σενάρια στα δικά μου χέρια. Θα αποκαλυφθούν πράγματα στον παπά και θα δούμε πώς εκείνος θα αντιδράσει και πώς θα κινηθεί στη συνέχεια. Η Ανέτ θα εξομολογηθεί λοιπόν στον παπα- Γρηγόρη και νομίζω πως θα εξομολογηθεί και η Μυρσίνη».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα