Αυτά είναι τα τηλεοπτικά προγράμματα που κόπηκαν και δεν το πήραμε είδηση!

Αυτά είναι τα τηλεοπτικά προγράμματα που κόπηκαν και δεν το πήραμε είδηση!

Προσπάθησαν να παλέψουν με τον δυνατό ανταγωνισμό, όμως δεν τα κατάφεραν. Ετσι, αποχαιρέτησαν νωρίτερα από το αναμενόμενο το κοινό και έμειναν στη λίστα με τα φορμάτ της σεζόν που τελείωσαν πολύ προτού ολοκληρωθεί η χρονιά.

«Μεσημέρι#Yes»

Το τηλεοπτικό κοινό αποχαιρέτησε πρόωρα, πριν από λίγες εβδομάδες, η εκπομπή του OPEN με τους Κατερίνα Ζαρίφη και Παύλο Σταματόπουλο. Ο βασικός λόγος αυτής της απόφασης των ιθυνόντων ήταν τα χαμηλά ποσοστά που παρέμειναν στα ίδια επίπεδα ακόμη και μετά τις διαρθρωτικές κινήσεις που έγιναν. Το κενό στον προγραμματισμό του καναλιού καλύφθηκε από επαναλήψεις, ενώ στις 15.00 πλέον προβάλλεται η ενημερωτική εκπομπή «Open Ελλάδα» με τους Σπύρο Χαριτάτο και Γιώργο Καραμέρο.

«Boom»

Τo 2020 έφερε πολλές αλλαγές στον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ. Η άφιξη του «My style rocks» στην καθημερινή απογευματινή ζώνη έφερε το τέλος του «Boom» με τον Σάκη Τανιμανίδη, που δεν είχε καταφέρει να πείσει το κοινό. Κάποια επεισόδια, μάλιστα, που έχουν γυριστεί αλλά δεν έχουν προβληθεί, έχουν μπει στο «συρτάρι» και μπορεί την καλοκαιρινή περίοδο να τα δούμε στη μικρή οθόνη.

«Guess my age»

Το ίδιο ακριβώς συνέβη και με ένα ακόμη πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, το «Guess my age». Το τηλεπαιχνίδι με τον Γιώργο Λιάγκα, που παιζόταν στην απογευματινή ζώνη, επίσης αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει νωρίτερα το κοινό λόγω του «My style rocks». Βέβαια, ο παρουσιαστής δεν έμεινε εκτός TV, αφού παρουσιάζει το καθημερινό μαγκαζίνο «Μεσημέρι».

«Λόγω τιμής»

Ηταν από τις πιο φιλόδοξες παραγωγές της φετινής χρονιάς και ένα remake που είχε συζητηθεί ιδιαίτερα. Η σειρά «Λόγω τιμής», που βγήκε στον αέρα με νέα επεισόδια από τον ΣΚΑΪ, δεν κέρδισε το κοινό, καθώς ο ανταγωνισμός με τις «Αγριες Μέλισσες» και τα ριάλιτι σόου ήταν πολύ μεγάλος. Ετσι, ολοκληρώθηκε πριν καν τελειώσει το 2019.

«Πάνω Κάτω»

Ο Χρήστος Φερεντίνος είναι από τους παρουσιαστές που έχουν συνδεθεί με τα τηλεπαιχνίδια στην Ελλάδα και μετρά πολλές επιτυχίες. Ωστόσο, στο πρώτο μισό της σεζόν το «Πάνω Κάτω» δεν σημείωσε υψηλά ποσοστά, οπότε ολοκληρώθηκε νωρίς. Ωστόσο, ο οικοδεσπότης επέστρεψε με το αγαπημένο «Deal» από τις αρχές του 2020.

«Κρατάς μυστικό»

Οι ιθύνοντες του ALPHA συνηθίζουν στις αρχές κάθε χρόνου να κάνουν τονωτικές ενέσεις στο πρόγραμμά τους, να «κόβουν» φορμάτ και να βγάζουν στον αέρα νέα. Η σειρά «Κρατάς μυστικό» είναι από τις παραγωγές που ολοκληρώθηκαν νωρίς, καθώς δεν σημείωνε τα αναμενόμενα ποσοστά τηλεθέασης. Το κενό που δημιούργησε στην prime time της Παρασκευής θα καλυφθεί από το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

«Divided»

Το καθημερινό τηλεπαιχνίδι «Divided» του ALPHA με τον Φώτη Σεργουλόπουλο δεν θα συνεχίσει στη μεσημεριανή ζώνη και στον προγραμματισμό του σταθμού, ρίχνοντας άμεσα αυλαία. Ο λόγος, όπως φαίνεται, που οδήγησε τα στελέχη σε αυτή την απόφαση είναι η χαμηλή τηλεθέαση που σημείωνε από την πρώτη ημέρα προβολής. Σε μία ιδιαιτέρως ανταγωνιστική ζώνη, όπως αυτή του μεσημεριού, ο παρουσιαστής δεν κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού κι έτσι το «τέλος» του φορμάτ ήταν μονόδρομος.

«Ενας για όλους» 

Η Μαρία Μπακοδήμου, μία από τις πιο ταλαντούχες παρουσιάστριες της TV, δεν θα συνεχίσει με το παιχνίδι του OPEN «Ενας για όλους». Το εν λόγω φορμάτ ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο. Πρόκειται για κοινή απόφαση με τους ιθύνοντες να μη συνεχίσουν νέο κύκλο επεισοδίων. Οι δύο πλευρές έχουν άλλα σχέδια, καθώς η Μαρία βρίσκεται και στην επιτροπή του «Just the 2 of us», ενώ είναι στα σκαριά και ένα παιχνίδι σχέσεων, το οποίο θα παρουσιάζει.

ελεύθερος τύπος

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα