Κώστας Μυλωνάς: Η διαφορετική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Κώστας Μυλωνάς: Η διαφορετική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Στην εκπομπή «Live Tonight» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Κώστας Μυλωνάς. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε για την αρχή της καριέρας του το 1991 στο ελληνικό ραδιόφωνο αλλά και για την τηλεοπτική εκπομπή «Τα παιδιά της Νύχτας», με την οποία έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό. «Έφερα το ραδιόφωνο στην τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μυλωνάς.

Ο ίδιος παραμένει ενεργός ραδιοφωνικά σήμερα. «Κάνω ραδιόφωνο κάθε βράδυ από τις 11 μέχρι τις 2 με τηλέφωνα στον αέρα, κουβεντούλα, ερωτικά πράγματα…», τόνισε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στις σχέσεις εξαιτίας του κορονοϊού. «Με τον κορονοϊό πιστέυω ότι έπεσαν οι μάσκες. Ενδεχομένως κάποιοι που δεν τα πήγαιναν καλά στο σπίτι υποχρεώνονται τώρα να μείνουν 24 ώρες μαζί, ή θα τα βρουν ή θα φαγωθούν. Το πιθανότερο είναι το δεύτερο. Θα βγουν όλα στη φόρα. Αυτοί που απατούσαν τους συντρόφους τους τι θα κάνουν;», είπε ο Κώστας Μυλωνάς, ενώ στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και συνομίλησαε στον αέρα με τηλεθεατές της εκπομπής.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα