Έρωτας μετά: Ένα μεγάλο μυστικό έρχεται να συγκλονίσει την Ηλέκτρα

Έρωτας μετά: Ένα μεγάλο μυστικό έρχεται να συγκλονίσει την Ηλέκτρα

 Ενα μεγάλο μυστικό έρχεται να συγκλονίσει την Ηλέκτρα. Ο Γεράσιμος την πλησιάζει και της αποκαλύπτει ότι ο Μιχαλάκης ενδέχεται να μην είναι βιολογικό παιδί του Χρήστου. Η Ηλέκτρα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Φορτισμένη από τις συνεχόμενες αποκαλύψεις, αποφασίζει να ζητήσει από τον Χρήστο να χωρίσουν. Εκείνος βρίσκεται σε δύσκολη θέση και δεν ξέρει πώς να το αντιμετωπίσει. Και ενώ ο Αποστόλης αποφασίζει να πουλήσει το σπίτι του στο χωριό για να τον στηρίξει οικονομικά, ο Χρήστος δέχεται την επίσκεψη του Κωνσταντίνου, ο οποίος θέλει να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τον Μιχαλάκη.

Εν τω μεταξύ, ο Τόνι, σε μια προσπάθεια να… ξυπνήσει τον Γιώργο και να τον βάλει εκ νέου στο παιχνίδι, τον ενημερώνει για τα νέα της υπόθεσης. Ο Γιώργος όμως δεν δείχνει καμία διάθεση, αρνείται να ασχοληθεί. Η αρνητική στάση του θυμώνει τη Νόρα και την οδηγεί σε σύγκρουση μαζί του. Το γεγονός αυτό ταρακουνάει τον Γιώργο, που τελικά αποφασίζει να ανακρίνει τον Γιάννη Λεγάτο. Ο τελευταίος του εκμυστηρεύεται την ιστορία του με την Πένυ, ενώ του μιλάει και για το παρελθόν του με την Αννα. Στη συνέχεια, ο Γιώργος γίνεται αποδέκτης μιας περίεργης πρότασης.

Ο Σταύρος του λέει ότι είναι διατεθειμένος να του δώσει το όνομα ενός διεφθαρμένου αστυνομικού. Για αντάλλαγμα ζητά την ελευθερία του. Ταυτόχρονα ο Τόνι πληροφορεί την Αντι ότι η έρευνα στο δεύτερο κινητό τηλέφωνο του Κωνσταντίνου δεν απέφερε κανένα στοιχείο, γεγονός που τους οδηγεί σε νέο αδιέξοδο. Εν τω μεταξύ, ο Θοδωρής στήνει παγίδα θανάτου στον ανυποψίαστο Αποστόλη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα