Ξεσπά ο ηθοποιός Γιώργος Κάρκας που κατηγορείται για βιασμό: Κρυφοκίναιδος ο ταξιτζής

Για «ρεσιτάλ κρυφοκιναιδισμού» κατήγγειλε ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς τον 25χρονο οδηγό ταξί, τον οποίο κατηγορείται ότι βίασε τον Νοέμβριο του 2018 στο άλσος πίσω από τη Γεωπονική Σχολή, και ολοκλήρωσε χθες τη μαραθώνια απολογία του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας υποστηρίζοντας μία ακόμη φορά ότι είναι αθώος.

Σύμφωνα με την Espresso ο 29χρονος κατηγορούμενος αναφέρθηκε στις αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε ο νεαρός ταξιτζής και τόνισε: «Όταν μια ημέρα βγει έξω από τη φυλακή, θα βγει με το κεφάλι του ψηλά».

«Κάποιος που θέλει να κάνει κακό σε κάποιον δεν παίρνει ταξί με τα στοιχεία του ούτε πάει και ψωνίζει με την κάρτα του και δεν τον πάει κάπου με κόσμο ούτε με φώτα. Βγαίνει στον δρόμο και παίρνει ένα ταξί τυχαίο και το πάει κάπου απομακρυσμένα» είπε, ενώ αναφερόμενος στη βόλτα στο άλσος τόνισε πως ήταν συναινετική.

Μαζί στο πάρκο

«Ήθελε να κρυφτεί αλλά τα GPS δεν τον αφήνουν» είπε ο ηθοποιός, που υποστήριξε ότι ο ταξιτζής βγήκε από το όχημα και περιφέρθηκε μαζί του στο πάρκο, αλλά ντράπηκε να το παραδεχτεί. «Για ποιο λόγο αρνήθηκε να πει ότι περιφερόταν; Είναι ρεσιτάλ κρυφοκυναιδισμού αυτό» είπε χαρακτηριστικά ο κατηγορούμενος, με την εισαγγελέα αλλά και την πρόεδρο να τον επιπλήττουν για τον χαρακτηρισμό.

«Ζητώ συγνώμη, αλλά υπάρχουν τρελές αντιφάσεις εδώ. Είπε 100 μπας και πιάσει το ένα. Πώς θα μπορούσε να έχει γίνει κάτι σε κάποιον 1,90 και 130 κιλά από μένα, δεν ξέρω» τόνισε ο Γιώργος Καρκάς υποστηρίζοντας ότι υπήρξε ρατσιστική αντιμετώπισή του από τις Αρχές, λόγω του σεξουαλικού προσανατολισμού του.

«Ο ομόφυλός μου προσδιορισμός έγινε η ένδειξη του βιασμού. Δεν βρέθηκε πουθενά DNA, υπήρχε προδιάθεση να πιστέψουν εκείνον και όχι εμένα. Ήθελε να αποδείξει ότι δεν ήρθε μαζί μου οικειοθελώς. Δεν αποκοιμήθηκε πουθενά» τόνισε ο ηθοποιός, ενώ υποστήριξε ότι η ιατροδικαστής που συνέταξε το πόρισμα παραδέχτηκε στον πατέρα του ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις βιασμού.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του ηθοποιού φίλοι του ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, ενώ η πρόεδρος επισήμανε: «Εδώ δεν είναι καφενείο»! Η δίκη θα συνεχιστεί στις 3 Μαρτίου με την πρόταση της εισαγγελέως, η οποία ζήτησε χρόνο για να εξετάσει το αποδεικτικό υλικό.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα