Γιώργος Παπαδάκης: Σαχλαμάρας ο ιατροδικαστής για το νεκρό βρέφος

Γιώργος Παπαδάκης: Σαχλαμάρας ο ιατροδικαστής για το νεκρό βρέφος

Η υπόθεση του μόλις 11 μηνών βρέφους που μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο έχει σοκάρει την κοινή γνώμη. Τη Δευτέρα, ο ιατροδικαστής, ο οποίος διενήργησε τη νεκροτομή, ανέφερε ότι το παιδί από τη Συρία έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση.

Οι γονείς του παιδιού υποστηρίζουν πως δεν υπέστη κακοποίηση. Σύμφωνα με τον δικηγόρο τους, οι γονείς αποδίδουν τις κακώσεις που φέρει στα υπόθετα που είχαν συνταγογραφηθεί για τη θεραπεία του βρέφους από ίωση.

Ο κ. Μπάκρι μίλησε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, όπου σημείωσε ότι οι γιατροί τον ενημέρωσαν πως το παιδί είχε πρόβλημα από τη γέννησή του και παρουσίαζε επιληπτικές κρίσεις. Ενημέρωσε ακόμη πως το παιδί θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή που θα ορίσει η οικογένεια, ενώ τόνισε ότι θα ζητήσει την άμεση απελευθέρωση του πατέρα, καθώς δεν προκύπτουν, όπως είπε, κατηγορίες σε βάρος του.

Αναφερόμενος στον ιατροδικαστή που έκανε τη νεκροτομή έκανε λόγο για «σαχλαμάρα ιατροδικαστή». Αυτό προκάλεσε την έκρηξη του παρουσιαστή Γιώργου Παπαδάκη.

«Ή να ανακαλέσει ή να πηγαίνει με ελαφρά πηδηματάκια ο κύριος» τόνισε ο Γιώργος Παπαδάκης με τον δικηγόρο να ζητά τελικά συγγνώμη.

Δείτε το στιγμιότυπο μετά το 01:30

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα