Λεωνίδας Κακούρης: Αυτό είναι το πιο σκληρό για τον Δούκα στα επόμενα επεισόδια…

Λεωνίδας Κακούρης: Αυτό είναι το πιο σκληρό για τον Δούκα στα επόμενα επεισόδια…

Στο “Μεσημέρι Yes” παραχώρησε συνέντευξη ο Λεωνίδας Κακούρης με αφορμή την επιτυχία που σημειώνουν καθημερινά οι “Άγριες Μέλισσες”. Ο Δούκας Σεβαστός, λοιπόν, μίλησε στη δημοσιογράφο Χριστίνα Κοχλατζή για όσα θα μάθει και θα… πάθει ο ίδιος στα επόμενα επεισόδια!

“Θα αντιληφθώ πως υπάρχει ένας έρωτας ανάμεσα στον Μελέτη και την Πηνελόπη. Θα το δω, θα το καταλάβω και θα αντιδράσω ανάλογα” σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρωταγωνιστής του σίριαλ του ΑΝΤ1. Όσον αφορά, όμως, στην αντίδραση που θα έχει ο ήρωας στα επόμενα επεισόδια, ο Λεωνίδας Κακούρης πρόδωσε πως “ο Δούκας θα αντιδράσει με πολύ σκληρό τρόπο. Είναι πολύ σκληρός, γενικότερα, γιατί και ο ίδιος έχει υποστεί την ίδια σωματική βία”.

“Γίνονται πολλές σχέσεις στην ιστορία και υπάρχει μια μικρή συμπίκνωση μέσα στο χωριό. Φαντάζομαι πως για να μπορεί η σειρά να κρατάει το ενδιαφέρον θα πρέπει να γίνονται πράγματα. Αν βλέπουμε την Ελένη να ταϊζει τις κότες, τη Δρόσω να μαζεύει τις ελιές και τον Δούκα να δουλεύει στις επιχειρήσεις του, νομίζω πως δεν θα το έβλεπε κανείς” πρόσθεσε, με χιούμορ, ο Λεωνίδας Κακούρης.

Υπάρχει περίπτωση ο Δούκας να λυγίσει στα επόμενα επεισόδια και με τι θα μπορούσε ενδεχομένως να σπάσει; “Νομίζω ότι δεν μπορεί να είναι πάντα στην κορυφή και πάντα να επιπλέει. Κάποια στιγμή θα συμβεί κάτι, δεν είναι και λίγα αυτά που έχει κάνει… Ίσως το πιο σκληρό να είναι αυτό. Να έρθει αντιμέτωπος με τον ίδιο τον εαυτό του και τις πράξεις του” απάντησε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

zappit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα