Bαριά καμπάνα ΕΣΗΕΑ στον Λιάγκα: Τον διέγραψε για 6 μήνες

Bαριά καμπάνα ΕΣΗΕΑ στον Λιάγκα: Τον διέγραψε για 6 μήνες

Για έξι μήνες κτός ΕΣΗΕΑ θα βρεθεί ο Γιώργος Λιάγκας  που με το πάνελ του έκανε αναπαράσταση του φοιτητή που εκσπερμάτισε στην πλάτη φοιτήτριας στο ΑΠΘ! 

Το πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση εξαιτίας του ανάρμοστου χειρισμού στην υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης της φοιτήτριας στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ από συμφοιτητή της

Τώρα, ο παρουσιαστής του ΣΚΑϊ μετά τις απανωτές αποχωρήσεις συνεργατών του από την εκπομπή έχει να αντιμετωπίσει και την εξάμηνη διαγραφή του από την Ένωση Συντακτών. H  ΕΣΗΕΑ ομόφωνα – ένας ζήτησε διαγραφή ενός έτους- τον διέγραψε για έξι μήνες από τα μητρώα της.

Το πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ άσκησε αυτεπαγγέλτως πειθαρχική δίωξη εναντίον του Γιώργου Λιάγκα εξαιτίας του ανάρμοστου χειρισμού στην υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης της φοιτήτριας στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ από συμφοιτητή της τον περασμένο Νοέμβριο. Ο Γιώργος Λιάγκας κρίθηκε ομόφωνα πειθαρχικά ελεγκτέος, για αντιδεοντολογική συμπεριφορά, ύστερα από αυτεπάγγελτη πειθαρχική δίωξη.

Η παρουσίαση του θέματος  από τον Γιώργο Λιάγκα, με συμμετοχή μάλιστα και άλλων μη μελών της ΕΣΗΕΑ στην εκπομπή προκάλεσε  το κοινωνικό συναίσθημα και  έντονες αντιδράσεις και αποδοκιμασίες. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα