GNTM - Spoiler: Τι θα δούμε στο επεισόδιο - Ποιες πάνε τελικό και ποιά φεύγει

Τα κορίτσια του GNTM, θα μπουν κανονικά στον αγωνιστικό χώρο στις 25/11.

Ένα από τα αμφισβητεί τα πιο σέξι επισόδια θα παρακολουθήσουμε στις 25/11, καθώς τα κορίτσια, θα κληθούν να βάλουν αθλητικά ρούχα και παπούτσια και να δείξουν στην τηλεόραση τους κοιλιακούς τους!

Θα τις δούμε λοιπόν να κυλιούνται στο χώμα και να σκαρφαλώνουν σε τοίχους αίνων δεν θα λείψουν και άλλες δοκιμασίες. Όπως είναι φυσικό σε όλη αυτή τη διαδικασία θα πρέπει να φωτογραφηθούν και θα έχουμε μία ακόμη αποχώρηση η οποία θα κρίνει τον δρόμο προς την τελική πεντάδα.

Έκπληκτοι, θα δούμε στο επεισόδιο κάποια κορίτσια να επιστρέφουν μέσα στο σπίτι όπως είχαμε γράψει σε παλιότερο άρθρο.

Όσο ο καιρός περνάει, ολοένα και βρισκόμαστε πιο κοντά στον μεγάλο τελικό. Οι ώρες μετρούν αντίστροφα και ο GNTM τελικός πλησιάζει. Στο spoilers. gr, έχουμε ήδη αποκαλύψει την τριάδα του τελικού, συμφωνά με έγκυρες πληροφορίες που εξασφαλίσαμε. Μιλήσαμε με τον Άγγελο Μπράτη αλλά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και μας αποκάλυψαν αρκετά πράγματα για τον GNTM τελικό.

Το φαβορί που δεν καταφέρνει να φτάσει στην τριάδα του GNTM τελικού

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες λοιπόν, αρκετά κορίτσια δεν έχουν καταφέρει να προχωρήσουν, παρόλο που θεωρούνταν φαβορί για τον τελικό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι η Χαρά Παππά , η οποία αποχωρεί χωρίς να καταφέρει να αγγίξει την τελική τριάδα!

Το spoiler της τελικής τριάδας για τον GNTM τελικό

Στον τελικό του Greece Next Top Model 2 λοιπόν, τα κορίτσια τα οποία θα δούμε στην τελική τριάδα είναι.. η Κάτια, η Κέισι και η Άννα Μαρία Ηλιάδου, καθώς στην τελευταία δοκιμασία, αποχωρεί η Μαρία.

Τι έγινε στον ημιτελικό;

Τα πέντε κορίτσια του ημιτελικού, ταξίδεψαν στο Μιλάνο για να διαγωνιστούν και να περάσουν στην τελική τριάδα του τελικού

GNTM 2: Τι θα γίνει στον τελικό

Τα κορίτσια αυτά, θα καταφέρουν να φτάσουν αντάξια μέχρι τον τελικό με φοβερή πορεία σε φωτογραφήσεις και δοκιμασίες και σχεδόν αλάνθαστα. Οι κριτές έχουν ενθουσιαστεί με τα κατορθώματά τους και πιστεύουν ότι έχουν πάρα πολύ μεγάλη πρόοδο τους τελευταίους μήνες πράγμα το οποίο θα δυσκολέψει πάρα πολύ τον τελικό και την κρίση τους.

 

spoilers

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα