Καστάνη: Ο παπάς, την ώρα που θα με θάβει, θα μου πει «Γιατί σταμάτησε το Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή;»

Καστάνη: Ο παπάς, την ώρα που θα με θάβει, θα μου πει «Γιατί σταμάτησε το Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή;»

Και για τη σειρά Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή; μίλησε μεταξύ άλλων η Ελένη Καστάνη στο περιοδικό People του Έθνους της Κυριακής.

Αναφερόμενη στη σειρά που αγαπήθηκε πολύ είπε: «Ακόμα και ο παπάς, την ώρα που θα με θάβει, θα με ξυπνήσει για να μου πει “Πες μου γιατί σταμάτησε το Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή;”. Και δεν ξέρω και να απαντήσω, γιατί ακόμα και πρόσωπα που μπορεί να είχαν έρθει σε αντιπαράθεση συνεργάστηκαν ξανά και έγιναν επιτυχίες. Συχνά απαντάω “Τι με ρωτάτε, ρε παιδιά; Έχουν περάσει είκοσι χρόνια. Ο γιος μου ήταν 7 μηνών και τώρα είναι 20”».

«Συνειδητοποιούσα και την ώρα που το έκανα ότι τέτοιες επιτυχίες δεν ξαναγίνονται. Προσπαθούσα να πείσω όσους ήταν γύρω μου ότι δεν πρόκειται να ξανακάνουμε κάτι παρόμοιο. Και όντως. Κανείς μας δεν γνώρισε ξανά τηλεοπτικά τέτοια επιτυχία. Ήταν ένα σίριαλ έξι επεισοδίων –το έβδομο ήταν συνονθύλευμα διάφορων σκηνών– και ρωτάτε όλοι λες και παίζαμε δύο χρόνια. Δεν μπορεί κάποιος να κάνει ξανά το “Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή;” με τέτοια διανομή. Ήταν μια φοβερή συγκυρία. Μάλλον, δεν μπορέσαμε να το αντέξουμε; Τι να πω… Αυτό είναι κάτι που μένει αναπάντητο», συνέχισε.