Έρωτας μετά: Το περίστροφο αλλάζει τα δεδομένα. Ο ξυλοδαρμός και οι απειλές

Έρωτας μετά: Το περίστροφο αλλάζει τα δεδομένα. Ο ξυλοδαρμός και οι απειλές

Το περίστροφο που βρίσκουν ο Γιώργος με τη Νόρα στο ποτάμι, εισάγει στην υπόθεση για τα καλά την παράμετρο της εγκληματικής ενέργειας.

Ο Παπαδόπουλος ενημερώνει την Αντιγόνη για το ύποπτο παρελθόν του ξαδέλφου του Κωνσταντίνου, Ηλία, και προτείνει στη λογίστρια Όλγα συνεργασία με αντάλλαγμα, για να τον παγιδεύσει.

Η ξαφνική επίσκεψη της φίλης της Άννας, Κικής, θα βάλει το Χρήστο σε υποψίες και θα του δώσει το κίνητρο να ξεκινήσει δική του έρευνα.

Πίσω στο παρελθόν, τα εγκαίνια της έκθεσης της Ηλέκτρας πυροδοτούν μια σειρά από νέες συγκρούσεις, η Αντιγόνη κοντράρεται με τη Μάγδα για το Λύσανδρο, ο Κωνσταντίνος ανακαλύπτει πως η Ηλέκτρα του είπε ψέματα για δεύτερη φορά και η Ηλέκτρα πως της έκρυψε το διαζύγιο των γονιών του.

 Η Όλγα το πρόσωπο-κλειδί

Ο Γιώργος πηγαίνει ξανά στην εταιρεία προκειμένου να βρει κι άλλα στοιχεία που θα τον βοηθήσουν. Στο πάρκινγκ, όμως, βρίσκει έκπληκτος τον Ηλία άσχημα χτυπημένο. Του δίνει τις πρώτες βοήθειες και τον μεταφέρει άμεσα στο νοσοκομείο. Τα' τραύματα του Ηλία οδηγούν στο συμπέ­ρασμα πως κάποιος επιχείρησε να τον εκφοβίσει και η υπόθεση παίρνει ακόμη μία φορά διαφορετική τροπή.

Η εμπλοκή του Αποστόλη στην υπόθεση

Η συνάντηση του Χρήστου με τον Αποστόλη έχει άσχημη κατάλη­ξη. Οι δυο τους εξαπολύουν απειλές ο ένας στον άλλο και ο πρώ­τος φεύγει από το χωριό σε άσχημη κατάσταση. Μάλιστα, αναγκά­ζεται να στραφεί στην Ηλέκτρα για βοήθεια, η οποία και τον περι­θάλπει στο σπίτι της.

Ταυτόχρονα, ο Παπαδόπουλος συνεχίζει να ερευνά σε βάθος το παρελθόν της 'Ολγας καθώς είναι σίγουρος πως κρύβει σημαντικά στοιχεία τόσο για τον Κωνσταντίνο όσο και για την εταιρεία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα