Είναι οριστικό: η Μαρία Μπακοδήμου στο OPEN

Είναι οριστικό: η Μαρία Μπακοδήμου στο OPEN

Αλλού την περίμεναν κι αλλού θα πάει. Ο λόγος βέβαια που την έκανε να πάρει την οριστική της απόφαση είναι το καινούργιο project που της προτάθηκε, αλλά και ο διπλός ρόλος που θα αναλάβει.

Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν τη Μαρία Μπακοδήμου να πηγαίνει στο… τάδε κανάλι, ενώ άλλα την θέλουν σε κάποιο άλλο σταθμό. Παράλληλα, ενώ ορισμένα από αυτά αναφέρουν το OPENως την επόμενη τηλεοπτική «στέγη» της παρουσιάστριας υποστηρίζουν πως το project… πάγωσε «παγώνοντας» και τη συμφωνία με το κανάλι της Παιανίας.

Η αλήθεια όμως είναι ότι η Μαρία Μπακοδήμου την καινούργια σεζόν θα καλησπερίζει τους τηλεθεατές από τη συχνότητα του OPENκαι μάλιστα σε ρόλο… δικαστή! Ο σταθμός έχει αποκτήσει τα δικαιώματα ενός ριάλιτι μόδας που συνδυάζει πολλά από αυτά που προβάλλονται στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο και ο τίτλος του είναι «Το δικαστήριο της μόδας».

Τα επεισόδια είναι αυτοτελή καθώς κάθε μέρα υπάρχουν διαφορετικοί διαγωνιζόμενοι που είναι ζευγάρια κι όχι άγνωστοι μεταξύ τους. Είτε παντρεμένοι… είτε γονέας με παιδί… είτε φίλοι… αρκεί να είναι δύο και ο ένας να θέλει να αλλάξει το στιλ του άλλου. Εκεί λοιπόν… ανοίγει «Το δικαστήριο της μόδας» για να κρίνει το στιλ… τις αλλαγές… τις επιλογές…!

Η διαδικασία δεν είναι «ντυθείτε, βαθμολογηθείτε, τελειώσατε» αλλά έχει πολύ… ριάλιτι, με τα ζευγάρια να προσπαθούν να κερδίσουν την εύνοια του… δικαστηρίου για τις στιλιστικές απόψεις και επιλογές τους. Όπως καταλαβαίνετε έχει πολύ ριάλιτι, κάτι που η Μπακοδήμου απέδειξε ότι γνωρίζει να χειριστεί με αξιοπρέπεια και χωρίς να παρακινεί για… μαλλιοτράβηγμα!

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου είναι οριστικό και έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση του OPEN την καινούργια σεζόν να αναλάβει την παρουσίαση του «Δικαστηρίου», ενώ στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων είναι και ένα ακόμα project… πιο βραδινό, αφού το «Δικαστήριο» θα ανοίγει για τους τηλεθεατές κάθε απόγευμα…!

Το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι τυπικές υπογραφές και λέω «τυπικές» καθώς οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και έτσι είναι οριστικό ότι την καινούργια σεζόν η Μαρία Μπακοδήμου θα είναι στο κανάλι της Παιανίας δίνοντας καθημερινά τη «μάχη» της τηλεθέασης…!

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα