Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Η αποκάλυψη για την επιστροφή της Λαμπρόγιαννη

Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει όσους παρακολουθούν την σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα». Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο οποίος υποδύεται τον Ηλία μιλώντας στον «Τηλεθεατή» άφησε ανοιχτό να δούμε και πάλι την πρώην σύζυγό του, Μαρίνα – κατά κόσμον Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

Μάλιστα υπάρχει και το ενδεχόμενο να βαπτίσει και το παιδί του Ηλία, αφού άφησε την Κλέλια Ρένεση (Καίτη) έγκυο, ενώ ήταν μεθυσμένος και τώρα δε θυμάται τίποτα.

Αυτή θα ήταν μεγάλη κεραμίδα στο κεφάλι του Ηλία. Να έρθει η πρώην για να γίνει νονά στο νέο παιδί του. Είναι κάτι που για να το αντιμετωπίσει ο κυρ Ηλίας, θα χρειαστεί ένα κουβά ψυχοφάρμακα και ψυχιατρική υποστήριξη.

Οι τηλεθεατές αγκάλιασαν το νέο ζευγάρι της «Μουρμούρας» και αυτό χαροποίησε ιδιαιτέρως τον ηθοποιό: «Ήταν ενέσιμη θεραπεία, που ήρθε απρόσμενα. Ξαφνικά είπε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη δεν θέλω να συνεχίσω. Ξαφνικά είπαμε εμείς συνεχίζουμε και θα βρούμε κάποια άλλη».

Όσο για το αν θα δούμε να κάνει κάποιο δώρο ο Ηλίας στην Καίτη για την ημέρα των ερωτευμένων, μάλλον  όχι αφού  ούτε που θυμάται ότι είναι η μέρα των ερωτευμένων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ