Survivor 2: Έφαγα δηλητηριώδη φασολάκια και φορούσα το ίδιο ρούχο 70 μέρες

Survivor 2: Έφαγα δηλητηριώδη φασολάκια και φορούσα το ίδιο ρούχο 70 μέρες

Έφτασε στον μεγάλο τελικό του Survivor 2 και για πολλούς ήταν το φαβορί για την πρωτιά, την οποία όμως έχασε τελικά από τον Ηλία Γκότση. Ο λόγος για την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» για την εμπειρία της στο ριάλιτι και για τις δύσκολες συνθήκες που βίωσε τους έξι μήνες της παραμονής της.

«Το Survivor είναι πολύ πιο δύσκολο από ό, τι φαίνεται. Να έχεις μόνο ένα ρούχο που ήταν βρεγμένο για 70 μέρες περίπου. Τα παπούτσια σου βρεγμένα. Όταν είσαι στην κανονική σου ζωή, ούτε σταγόνες δεν αντέχεις να πέσουν στο παπούτσι σου. Να πρέπει να περάσει όλο το βράδυ έτσι. Μας φαινόταν σαν 10 χρόνια το ένα βράδυ» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν έφαγα κάτι περίεργο. Μόνο κάτι φασολάκια που μας είπαν ότι ήταν δηλητηριώδη έφαγα. Μας είπαν ότι ήταν καλό να μην τα φάμε γιατί μπορεί να έχουμε στομαχικές διαταραχές. Βέβαια μπροστά στην πείνα μας εγώ τα έφαγα», πρόσθεσε, 

Όσο για τα δημοσιεύματα για τη σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, με αφορμή κάποιες εξόδους τους πριν εκείνη μπει στο Survivor, ξεκαθάρισε ότι έχουν μια πολύ καλή κοινή φίλη και έχουν βγει κάποιες φορές έξω. «Όχι, καμία σχέση. Δεν τρέχει κάτι άλλο φυσικά», τόνισε. Επίσης, εξήγησε ότι δεν μπήκε στο παιγνίδι για να γίνει celebrity. Ο λόγος της συμμετοχής της είχε να κάνει με την αθλητική της ιδιότητα, αφού ήθελε να την γνωρίσουν περισσότερες εταιρείες, ώστε να τη στηρίξουν στον στίβο. Όπως και έγινε, όπως είπε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα