Survivor 2: Γκότσης και Δαλάκα το ζευγάρι του τελικού!

Survivor 2: Γκότσης και Δαλάκα το ζευγάρι του τελικού!

Ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα ο ημιτελικός του Survivor. Σε μια φαντασμαγορική βραδιά στο, κατάμεστο από κόσμο, άλσος Γαλατσίου, όλοι οι παίκτες που πέρασαν από το παιχνίδι βρέθηκαν μαζί για ακόμα μία φορά.

Λίγα λεπτά πριν τη 01:30, ο Σάκης Τανιμανίδης άνοιξε τον φάκελο με το αποτέλεσμα του τηλεοπτικού κοινού. Οι Ηλίας Γκότσης και Κατερίνα Δαλάκα πήραν τις περισσότερες θετικές ψήφους και πέρασαν στον μεγάλο τελικό.

Και οι δύο το πανηγύρισαν με την ψυχή τους ενώ η «χαμένη» της παρέας, δήλωσε ικανοποιημένη που έφτασε μέχρι εδώ.

Νωρίτερα, οι τρεις παίκτες έκαναν έναν μίνι απολογισμό αυτών των έξι μηνών που έζησαν στον Άγιο Δομίνικο και εν συνεχεία παρακολουθήσαμε τα βίντεο από τη συνάντηση με τις οικογένειές τους εδώ στην Ελλάδα. Την παράσταση στη συνέχεια έκλεψε ο πατέρας της Μελίνας, με το γαλακτομπούρεκο, το οποίο έδωσε στον Σάκη Τανιμανίδη

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος όλοι οι παίκτες που συμμετείχαν φέτος στο Survivor, βρέθηκαν στο Γαλάτσι. Στους δύο πάγκους που είχαν στηθεί μέσα στο θέατρο, κάθισαν οι παίκτες, χωρισμένοι σε Διάσημους και Μαχητές. Ο μόνος που δεν έδωσε το παρών ήταν ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος ο οποίος έχει διαμάχη με το ΣΚΑΪ και όπως έχει ανακοινώσει ο ίδιος σε τηλεοπτικές του εμφανίσεις σκεφτόταν να κινηθεί νομικά κατά του σταθμού.

Survivor 2: Ο Σάκης γλέντησε Χάρο - Σαλταφερίδου! Η αμήχανη αγκαλιά

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα