Νατάσα Καλογρίδη: Τους άφησε άφωνους με την ιστορία πίσω από της μπλούζα της

Η Νατάσα Καλογρίδη βρέθηκε καλεσμένη στην πρεμιέρα του πρωινού του ΑΝΤ1.

Με μια  θεαματική είσοδο  μετά το βίντεο – αφιέρωμα της εκπομπής μπήκε στο πλατό δυναμικά σκίζοντας με τη γόβα της τη χάρτινη είσοδο που είχε στηθεί.

Μάλιστα μεταξύ άλλων μίλησαν για το κανάλι της στο youtoub για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο για την ζωή της αλλά και για όσα έζησε στο Nomads. Η  Μαντώ Γαστεράτου ανέλαβε να εξιστορήσει τι κρύβεται πίσω από την μπλούζα που φορούσε η καλεσμένη της….

«Ακούστε μια πολύ ωραία ιστορία. Είμαστε όλοι στις Φιλιππίνες οι διαγωνιζόμενοι και έχουμε πάει με την ομάδα και περιμένουμε να φάμε. Είχαμε κερδίσει αρχηγία. Είναι ένας τύπος και έχει συνεργείο απέναντι και φοράει αυτή τη μπλούζα. Κάνει η Νατάσα μια έτσι και πετάγεται και λέει «α τη θέλω αυτή τη μπλούζα!». Της λέμε «χριστιανή μου θα τον γδύσεις τον άνθρωπο και θα του πάρεις τη μπλούζα του φτωχού Φιλιππινέζου;». Μου λέει «τη φαντάζεσαι αυτή τη μπλούζα με γοβάρα από κάτω πόσο ωραία θα είναι;». Και πηγαίνει παιδιά στον Φιλιππινέζο γαζέλα και εκείνος την κοιτάζει αποσβολωμένος . Τι του είπε στο αυτό δεν ξέρω και κάνει ο Φιλιππινέζος μία «χράου» και βγάζει την μπλούζα και τη φορά η Νατάσα επί τόπου», ανέφερε η Νατάσα Καλογρίδη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα