Αυτές είναι οι 7 τροφές που δεν πρέπει ποτέ να καταναλώνετε για να μείνετε υγιείς

Αυτές είναι οι 7 τροφές που δεν πρέπει ποτέ να καταναλώνετε για να μείνετε υγιείς

Ο δόκτωρ Bhatt είναι διευθυντής στο Mount Sinai στη Νέα Υόρκη και εξηγεί τι πρέπει να αποφεύγει ο κόσμος
Πρόκειται για κορυφαίο καρδιολόγο και λέκτορα στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαντ και κρούει των κώδωνα του κινδύνου. Ο δόκτωρ Deepak Bhatt μίλησε για τις 7 τροφές ή τρόφιμα που ο ίδιος δεν καταναλώνει ποτέ για να μείνει υγιής και το ίδιο προτρέπει να κάνει και ο υπόλοιπος κόσμος για να προστατευτεί καρδιακές παθήσεις.

Τα προβλήματα στην καρδιά αποτελούν τον μεγαλύτερο... δολοφόνο παγκοσμίως και ειδικά στις ΗΠΑ, καθώς σκοτώνει σχεδόν 700.000 Αμερικανούς κάθε χρόνο.

Ο δόκτωρ Deepak Bhatt είναι και διευθυντής στο νοσοκομείο Mount Sinai στη Νέα Υόρκη και μιλώντας στην διαδυκτιακή έκδοση της dailymail, έδωσε την 7άδα των χειρότερων τροφών και εξήγησε τα εξής:

Λάδι καρύδας

Το λάδι καρύδας περιέχει περισσότερο κορεσμένο λίπος από το λαρδί, το οποίο μπορεί να προκαλέσει συσσώρευση χοληστερόλης στα αιμοφόρα αγγεία. Χρησιμοποιείται επίσης σε μελέτες σε ποντίκια και αρουραίους για να μιμηθεί τις αποφράξεις χοληστερόλης στις αρτηρίες, γνωστή ως αθηροσκλήρωση. Ο γιατρός τόνισε ότι μπορούμε να καταναλώνουμε λάδι καρύδας, αλλά σε περιορισμένες ποσότητες.

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα