Σε τι ωφελεί η κατανάλωση τζίντζερ πριν από το σεξ

Το τζίντζερ έχει εκπληκτικές θεραπευτικές ιδιότητες. Σύμφωνα με μια μελέτη, το τζίντζερ μπορεί να προσφέρει μια σειρά από οφέλη για την υγεία. Ορισμένα συμβατικά ιατρικά συστήματα χρησιμοποιούν επίσης το τζίντζερ ως φυσικό διεγερτικό για να ενθαρρύνουν τη σεξουαλική δραστηριότητα. Αυτό το άρθρο θα συζητήσει καθένα από τα τρία πλεονεκτήματα της λήψης τζίντζερ πριν κάνετε σεξ με τον σύντροφό σας.

Η μείωση του οξειδωτικού στρες είναι ένα από τα κύρια οφέλη του.

Όταν οι ελεύθερες ρίζες και τα αντιοξειδωτικά είναι εκτός ισορροπίας, το σώμα μας βιώνει οξειδωτικό στρες, το οποίο μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή και κυτταρικό θάνατο. Σύμφωνα με μια μελέτη, η κατανάλωση τζίντζερ πριν από τη σεξουαλική δραστηριότητα αύξησε την ποιότητα των ωαρίων και τον αριθμό σπερματοζωαρίων, κάτι που μπορεί να σχετίζεται με την ικανότητα του τζίντζερ να μειώνει το οξειδωτικό στρες στο σώμα.

Διευκολύνει την καλύτερη ροή του αίματος στα εσωτερικά όργανα

Η ενισχυμένη ροή αίματος προάγει την καλή διαπροσωπική αλληλεπίδραση ενώ παράλληλα διασφαλίζει τη μακροζωία της ίδιας της συνεργασίας. Μια μελέτη διαπίστωσε ότι η τοπική εφαρμογή τζίντζερ αύξησε την κυκλοφορία. Όταν καταναλώνεται τακτικά, η ικανότητα του τζίντζερ να διευρύνει τα αιμοφόρα αγγεία και να αποτρέπει τους θρόμβους μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της υγιούς ροής του αίματος. Ενώ η υψηλή αρτηριακή πίεση είναι μια γνωστή αιτία της σεξουαλικής δυσλειτουργίας και στα δύο φύλα, η θεραπεία της υπέρτασης μπορεί να τονώσει την επιθυμία για σεξ.

Μπορεί επίσης να αυξήσει τη γονιμότητα εκτός από τα προαναφερθέντα αποτελέσματα.

Αυξάνοντας τον αριθμό των σπερματοζωαρίων, την κινητικότητα και τη βιωσιμότητα, το τζίντζερ μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της ποιότητας του σπέρματος. Μπορεί επίσης να ρυθμίσει τα επίπεδα ορμονών. Έχει ανακαλυφθεί ότι η κατανάλωση τζίντζερ πριν από το σεξ μπορεί να αυξήσει τη γονιμότητα και τον αριθμό των σπερματοζωαρίων.

πηγή: tromaktiko.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα