Τι σημαίνει είμαι ανασφαλής; Πότε η ανασφάλειά μας πρέπει να μας προβληματίσει

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Ελένη Βουλγαράκη και η ψυχολόγος, Ιόλα Αλ Μπάχρι, μίλησαν στο «Όλα για τη Ζωή μας» και στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για το πώς εκφράζουμε τις ανασφάλειές μας, αλλά και το πώς μπορούμε να τις ελέγξουμε και να τις ξεπεράσουμε.

Αν έχετε ανασφάλειες και πιστεύετε ότι αυτό δεν είναι φυσιολογικό, κάνετε λάθος. Η ανασφάλεια υπάρχει στη ζωή όλων των ανθρώπων αλλά το ζήτημα είναι πως τη διαχειρίζεται ο καθένας και πόσο την αφήνει να καθορίσει τη ζωή του.

«Είναι μέρος της δουλειάς μου η διαχείριση των σόσιαλ μίντια. Προσπαθούμε να κρύψουμε πολλές φορές τις ανασφάλειές μας, υπάρχουν  και τα φίλτρα που δίνουν αυτές τις δυνατότητες. Τα σόσιαλ μίντια είναι ένας τρόπος να προβάλεις τις καλές στιγμές και όχι τόσο τις κακές, και δεν είσαι απόλυτα ειλικρινής πάντα. Αισθάνομαι συχνά ανασφαλής. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει ζήσει έστω και μία στιγμή στη ζωή του ανασφαλής. Το θέμα είναι πώς θα το διαχειριστεί. Όταν ξεκίνησα να δουλεύω με τον εαυτό μου, τότε προσπάθησα να το διαχειριστώ», ανέφερε η Ελένη Βουλγαράκη.

Τι σημαίνει «είμαι ανασφαλής» ...

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα