Το ένα λαχανικό που δεν πρέπει ποτέ να το τρώτε ωμό

Το ένα λαχανικό που δεν πρέπει ποτέ να το τρώτε ωμό

Υπάρχουν πολλοί νόστιμοι τρόποι προετοιμασίας λαχανικών: Μπορείτε να τα κάνετε στον ατμό, να τα σοτάρετε, να τα ψήσετε στη σχάρα και -φυσικά- να παραλείψετε εντελώς τη διαδικασία μαγειρέματος.
 Οι ειδικοί στον τομέα της υγείας συνιστούν ακόμη και την κατανάλωση ωμών λαχανικών, επειδή διατηρούν θρεπτικά συστατικά, που διαφορετικά χάνονται ή μειώνονται στο μαγείρεμα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα λαχανικά μπορούν να καταναλωθούν ωμά.

Μάλιστα, υπάρχει ένα λαχανικό που δεν πρέπει ποτέ να το τρώτε ωμό, γιατί μπορεί ν’ αποδειχτεί πραγματικός κίνδυνος για την υγεία σας...

Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ