Ακράτεια ούρων από προσπάθεια: Μήπως ο τύπος ακράτειας ούρων που έχετε είναι η πιεστική ακράτεια;

Ακράτεια ούρων από προσπάθεια: Μήπως ο τύπος ακράτειας ούρων που έχετε είναι η πιεστική ακράτεια;

Εάν ουρείτε λίγο όταν γελάτε, χορεύετε, ασκείστε ή φτερνίζεστε, μπορεί να έχετε ακράτεια ούρων από προσπάθεια ή αλλιώς πιεστική ακράτεια. Αν και αυτό μπορεί να είναι ενοχλητικό, μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Ακόμη και κάποιες μικρές αλλαγές στον τρόπο ζωής μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά, σύμφωνα με το Urology Care Foundation, το επίσημο ίδρυμα της Αμερικανικής Ουρολογικής Εταιρείας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος ή να σταματήσετε το κάπνισμα, κάτι που θα μειώσει τον βήχα σας. Μπορείτε να κάνετε ασκήσεις, γνωστές ως ασκήσεις Kegel, οι οποίες ενισχύουν το πυελικό έδαφος και βοηθούν στην υποστήριξη της ουροδόχου κύστης σας, λέει το Ίδρυμα.

Τα απορροφητικά προϊόντα μπορεί να βοηθήσουν στον περιορισμό των διαρροών, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα, ανάλογα με το τι θα επιλέξετε. Τέλος, ο πάροχος υγειονομικής περίθαλψης μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να τοποθετήσετε μια ιατρική συσκευή που μπορεί να ληφθεί με ιατρική συνταγή ή να αγοραστεί χωρίς ιατρική συνταγή.

Ακράτεια ούρων από προσπάθεια

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα