Τηγανητά: Πόσο αυξάνουν τον κίνδυνο εγκεφαλικού και εμφράγματος

Τηγανητά: Πόσο αυξάνουν τον κίνδυνο εγκεφαλικού και εμφράγματος

Οι άνθρωποι που τρώνε πολλά τηγανητά φαγητά (πατάτες, ψάρια, σνακ κ.α.), αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο για σοβαρό καρδιαγγειακό επεισόδιο, όπως έμφραγμα ή εγκεφαλικό, σύμφωνα με μια νέα διεθνή επιστημονική έρευνα.

Όσο μεγαλύτερη είναι η κατανάλωση, τόσο αυξάνει και ο κίνδυνος.

Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα