Καρκίνος του προστάτη: Η διατροφή που μειώνει τον κίνδυνο

Καρκίνος του προστάτη: Η διατροφή που μειώνει τον κίνδυνο

Ο καρκίνος του προστάτη αποτελεί «πονοκέφαλο» για όλους τους άνδρες, οι οποίοι από μια ηλικία και μετά θα πρέπει να κάνουν σχετικές εξετάσεις. Ωστόσο, φαίνεται ότι κάποιες διατροφικές συνήθειες μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης του συγκεκριμένου καρκίνου.

Σύμφωνα με μία νέα διεθνή επιστημονική μελέτη, η καθημερινή κατανάλωση πολλών καφέδων συνδέεται με μικρότερο κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του προστάτη....

Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα