Τι πρέπει να προσέξετε με το φαγητό που μαγειρέψατε για να μην γίνει επικίνδυνο

Τι πρέπει να προσέξετε με το φαγητό που μαγειρέψατε για να μην γίνει επικίνδυνο

Έχουν όλοι βρεθεί σε αυτή τη θέση: Στέκεστε μπροστά από το ψυγείο κρατώντας ένα τάπερ με το φαγητό που περίσσεψε και αναρωτιέστε: πόσο καιρό άραγε ήταν μέσα στο ψυγείο; Είναι καλό ακόμη;

Στη συνέχεια καλείστε να πάρετε μια απόφαση: να το πετάξετε παρόλο που είναι από τα αγαπημένα σας φαγητά ή να το φάτε κάνοντας πρώτα μια προσευχή; Πώς θα ξέρετε λοιπόν πότε ένα φαγητό είναι ασφαλές για κατανάλωση;

 

Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα