Κοτόπουλο: Πότε η κατανάλωσή του γίνεται επικίνδυνη για την υγεία

Κοτόπουλο: Πότε η κατανάλωσή του γίνεται επικίνδυνη για την υγεία

Το κοτόπουλο είναι ένα από τα συνηθέστερα είδη κρέατος, που καταναλώνουμε σε κάθε σπίτι.

Αν, όμως, δεν προσέξουμε στον χειρισμό του, το κοτόπουλο μπορεί μπορεί να οδηγήσει σε τροφική δηλητηρίαση. Αυτό συμβαίνει εάν δεν το πλύνουμε με προσοχή και δεν το μαγειρέψουμε σωστά.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο Ourlife

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα