ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ

ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ

ΥΛΙΚΑ

  • 1 βάζο των 50 φύλλων Αμπελόφυλα
  • 300 γρ. Ρύζι
  • 2 μεγάλα Κρεμμύδι(α)
  • 1 ματσάκι Μαϊντανός
  • 1 μικρός Ανηθος
  • λίγος Δυόσμος
  • 1 κουτάλι σούπας κοφτό Αλάτι
  • 1 κουτάλι γλυκού κοφτό Πιπέρι
  • 1 φλυτζάνι τσαγιού Ελαιόλαδο
  • ΕΚΤΕΛΕΣΗ

    Βγάζουμε τα φύλλα από το βάζο, ξεχωρίζουμε τα καλά και τα βουτάμε σε βραστό νερό και τα βγάζουμε αμέσως. Καβουρντίζουμε το κρεμύδι, βάζουμε τα μυρωδικά, τα γυρίζουμε λιγο με το λάδι, μετά βάζουμε το ρύζι και τα ανακατώνουμε.

    Γεμίζουμε τα ντολμαδάκια.Τα βάζουμε προς τα πλάγια και λίγο προς τα κάτω. Στρώνουμε κάτω φύλλα, μετά από πάνω φύλλα, νερό, τα σκεπάζουμε με ένα πιάτο και μετά το καπάκι.

    Καλή επιτυχία!

    << ... Περισσότερες Συνταγές... >>

    .

    Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

    Δείτε ακόμα