ΣΟΥΦΛΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΥΡΙ

ΣΟΥΦΛΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΥΡΙ

ΥΛΙΚΑ

Υλικά

  • 1 1/2 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

  • 1 κουταλιά μπέικιν πάουντερ

  • 5 αυγά

  • 500 γρ. σκληρή φέτα

  • 2 κουταλιές δυόσμο ψιλοκομμένο

  • 250 γρ. μαργαρίνη σοφτ

  • 500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο

  • 1/2 κουταλιά ζάχαρη

  • ΕΚΤΕΛΕΣΗ
     
    Χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη να αφρατέψουν. Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά και το αλεύρι και τα χτυπάμε όλα μαζί. Προσθέτουμε το γιαούρτι και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε, μέχρι να γίνει η ζύμη αφράτη. Αφού τρίψουμε τη φέτα, τη ρίχνουμε στο μίγμα μαζί με το δυόσμο και τα ανακατεύουμε με το κουτάλι. Ρίχνουμε το μίγμα στη φόρμα ή σε ατομικές φορμίτσες. Γεμίζουμε τη φόρμα μέχρι επάνω, γιατί δεν πρόκειται να φουσκώσει άλλο. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου, περίπου μισή ώρα.

    Καλή επιτυχία .


    << ... Περισσότερες Συνταγές... >>

     


     

    Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

    Δείτε ακόμα