Πώς θα δούμε δωρεάν* τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με Άστον Βίλα και Μπαρτσελόνα

Πώς θα δούμε δωρεάν* τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με Άστον Βίλα και Μπαρτσελόνα

Οι αγώνες του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα για την Euroleague είναι διαθέσιμοι σε live streaming* μέσω της Stoiximan, με το Freetips247.com να εξηγεί στους αναγνώστες του πώς μπορούν να δουν δωρεάν* και τα ματς με την Άστον Βίλα.

Ευρωπαϊκές εβδομάδες για τον Ολυμπιακό σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Πιο συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» όσον αφορά το ποδόσφαιρο βρίσκονται στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Conference League, ενώ στο μπάσκετ είναι στα Play Offs της Euroleague και μάχονται για ένα εισιτήριο στο Final 4 του Βερολίνου. Τα ματς λοιπόν του Ολυμπιακού στην Euroleague μπορείτε να τα δείτε μέσω live streaming* δωρεάν και τις αναμετρήσεις με την Άστον Βίλα μέσω της προσφοράς* γνωριμίας της Stoiximan με Cosmote TV!

Δωρεάν* τα παιχνίδια του Ολυμπιακού σε Live Streaming* στην Ευρωλίγκα

Ξεκινάμε με τα ματς στο μπάσκετ, στα οποία ο Ολυμπιακός έχει δώσει ήδη ένα ματς. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πρώτο αγώνα στην Βαρκελώνη κατάφερε ν' ανατρέψει τις συνθήκες κάνοντας το break, με αποτέλεσμα να πάρει αυτή το πλεονέκτημα έδρας. Το δεύτερο ματς, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή (26/4) και δίνεται δωρεάν σε live streaming* από την Stoiximan, ο Ολυμπιακός επιθυμεί να ντουμπλάρει τις νίκες του επί καταλανικού εδάφους και να φτάσει μία νίκη μακριά από το Final 4 του Βερολίνου.

Δωρεάν* τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Αστον Βίλα

Στη συνέχεια είναι τα παιχνίδια του Ολυμπιακού για το Conference League. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην τετράδα της διοργάνωσης και πρόκειται ν' αντιμετωπίσουν σε διπλά ματς την Άστον Βίλα, με στόχο ένα εισιτήριο στον τελικό που θα λάβει χώρα στην OPAP Arena. Το έργο της ομάδας Μεντιλίμπαρ δεν είναι απλό, καθώς η Άστον Βίλα φέτος πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν όντας στην τετράδα του βαθμολογικού πίνακα της Premier League.

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνουν και οι αποδόσεις στις στοιχηματικές, οι οποίες παρουσιάζουν τους «Χωριάτες» ως το μεγάλο φαβορί σε απόδοση 1.44. Η νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα της Βίλα προσφέρεται σε απόδοση 7.10, ενώ η ισοπαλία σε απόδοση 4.70. Παρόμοιες αποδόσεις μπορούμε να δούμε και στο σημείο της πρόκρισης στον τελικό του θεσμού. Πιο συγκεκριμένα, η πρόκριση της Άστον Βίλα προσφέρεται σε απόδοση 1.31, ενώ του Ολυμπιακού σε απόδοση 3.25.

Διαβάστε εδώ πώς θα δείτε δωρεάν* τους αγώνες του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα