Κύπελλο Ελλάδας: Ανένδοτος για αλλαγή έδρας ο Άρης – Γιατί δεν έρχεστε στο Βικελίδης; είπε ο Καρυπίδης

Κύπελλο Ελλάδας: Ανένδοτος για αλλαγή έδρας ο Άρης – Γιατί δεν έρχεστε στο Βικελίδης; είπε ο Καρυπίδης

Βόλο και μόνο Βόλο ζητάει ο Άρης για τον τελικό του κυπέλλου. Κύκλοι της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ αναφέρουν πως ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν λυγίζει από τις πιέσεις της ΕΠΟ. Η οποία έριξε το μπαλάκι σε Άρη και Παναθηναϊκό για την έδρα της αναμέτρησης.

Όπως τονίζεται από την διαρροή, ο ισχυρός διοικητικός ηγέτης του Άρη είναι ανένδοτος και επιμένει σε ότι λέει η προκήρυξη της ΕΠΟ. Ο τελικός να γίνει δηλαδή στο Πανθεσσαλικό στάδιο με κόσμο και, όπως αναφέρει η πλευρά του Άρη, αν δεν μπορούν να το έχουν έτοιμο όπως όφειλαν να το έχουν από καιρό, τότε και να γίνει ούτως ή άλλως στον Βόλο, αλλά χωρίς κόσμο.  Μάλιστα τονίζεται πως δεν επιθυμούν ΟΑΚΑ, και πως ο Βόλος είναι η έδρα που επιβάλλει η ισονομία.

Μάλιστα, στο περιθώριο των συζητήσεων ο Θόδωρος Καρυπίδης έριξε πρόταση προς την πράσινη πλευρά για διεξαγωγή τελικού στην Θεσσαλονίκη και το Κλεάνθης Βικελίδης, όπως είχε προτείνει και η Θύρα των οργανωμένων του Τριφυλλιού πριν λίγες μέρες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η άρνηση ήρθε αμέσως, καθώς ο ίδιος ο προπονητής του Παναθηναϊκού αρνήθηκε να αγωνιστεί η ομάδα του στην έδρα του Άρη.

Πηγή: thestandard.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα