ΠΑΟΚ: Όταν όλα μοιάζουν ανάποδα, μόνο όλοι μαζί μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε

ΠΑΟΚ: Όταν όλα μοιάζουν ανάποδα, μόνο όλοι μαζί μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε

Ο ΠΑΟΚ έβγαλε ανακοίνωση για τον αγώνα απέναντι στην Ντινάμο Κιέβου, με τους «ασπρόμαυρους» να στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα συσπείρωσης ενόψει της ρεβάνς για τους «16» του Conference League.

Ο ΠΑΟΚ μέσω ανακοίνωσης του θέλησε να επισημάνει στον κόσμο της ομάδας τα μέτρα που ισχύουν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τους «ασπρόμαυρους» να αναλύουν τα όσα πρέπει να αποφύγουν στο παιχνίδι απέναντι στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ, για τη ρεβάνς της Τούμπας στους «16» του Conference League.

Οι Θεσσαλονικείς που έχουν μπροστά τους ένα αρκετά δύσκολο έργο καθώς στον αγώνα της Κροατίας ηττήθηκαν με σκορ 2-0, θέλησαν να συστήσουν σε όσους βρεθούν στο γήπεδο να είναι πολύ προσεκτικοί και να είναι συνεπείς στους ελέγχους της αστυνομίας.

H ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

«Το UEFA Europa Conference League επιστρέφει στην Τούμπα και φέρνει μία μεγάλη πρόκληση για τον Δικέφαλο. Η ομάδα του μας χρειάζεται όλους δίπλα της, με τη φωνή, το πάθος μας και την ενέργειά μας.

Είναι ένας δύσκολος αγώνας στον οποίο είμαστε όλοι συμπαίκτες!

Δεν πετάμε αντικείμενα, δεν χρησιμοποιούμε συσκευές laser, δεν ανάβουμε πυρσούς και βεγγαλικά, δεν σηκώνουμε πανό με πολιτικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο. Όπως διαπιστώσαμε πρώτοι και σκληρά, ακόμη και η παραμικρή παρατυπία θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μας και η ομάδα δεν είναι η ίδια χωρίς εσάς στις εξέδρες!

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30. Τα εισιτήρια του αγώνα συνεχίζουν να πωλούνται κανονικά μέσω διαδικτύου, ενώ τα εκδοτήρια της Τούμπας θα είναι ανοιχτά όλη την ημέρα του αγώνα για παραλαβή ηλεκτρονικών εισιτηρίων ή εισιτηρίων διαρκείας.

Η είσοδος στο γήπεδο για ενήλικες αλλά και παιδιά επιτρέπεται μόνο με ονομαστικό εισιτήριο. Οι ανήλικοι κάθε ηλικίας δεν έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου βάσει νόμου σε κανένα γήπεδο της χώρας και παρακαλούνται οι γονείς να προμηθεύονται εισιτήριο και για τα παιδιά τους, αλλιώς δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος. Κάθε φίλαθλος που έρχεται στο γήπεδο θα πρέπει να έχει εισιτήριο στο όνομά του κι ένα έγγραφο ταυτοποίησης, καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις θα προβούν σε ελέγχους ταυτοπροσωπίας και θα επιβάλλουν πρόστιμα στους παραβάτες.

Όταν όλα μοιάζουν ανάποδα, μόνο όλοι μαζί μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε».

Πηγή: newsit.gr
 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα