Super League playoffs LIVE: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-2 (ημίχρονο) και ΠΑΟΚ - Άρης 0-0

Super League playoffs LIVE: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-2 (ημίχρονο) και ΠΑΟΚ - Άρης 0-0

Η πρεμιέρα των playoffs της Super League, έρχεται «καυτή» με αναμετρήσεις που με το… καλησπέρα, είναι αγώνες χωρίς αύριο για τους «μονομάχους».

Σαφώς και η προσοχή όλων στρέφεται πρώτα απ’ όλα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Εκεί ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό, στο μεγάλο ντέρμπι των αιωνίων. Το μοναδικό ματς της ημέρας που θα έχει κόσμο στις εξέδρες. Ο τρίτος της βαθμολογίας, υποδέχεται τον τέταρτο. Η μεταξύ τους απόσταση 1 βαθμός, ενώ απέχουν απ’ την κορυφή 3 και 4 αντίστοιχα. Η ισοπαλία δεν βολεύει κανέναν, οπότε θα γίνει «μάχη» για τους τρεις βαθμούς.

Αμφότεροι οι αντίπαλοι δεν είναι στην καλύτερη δυνατή ψυχολογική κατάσταση για διαφορετικούς λόγους. Τιμωρημένοι είναι ο Ρέτσος για τους γηπεδούχους και ο Βαγιαννίδης για τους φιλοξενούμενους. Μεντιλίμπαρ και Τερίμ έχουν καταστρώσει τα πλάνα τους για τον μεγάλο αγώνα που θα κρίνει πολλά αναφορικά με τις ελπίδες του καθενός για τον τίτλο.

Χωρίς κόσμο θα γίνει το δεύτερο ντέρμπι της ημέρας. Στην άδεια Τούμπα λόγω της ποινής που επιβλήθηκε απ’ τη ΔΕΑΒ για κροτίδα, ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Άρη. Ματς στο οποίο βαθμολογικό κίνητρο έχει ο «δικέφαλος», ο οποίος προέρχεται από την ήττα στο Ζάγκρεμπ και έχει μπροστά του τη ρεβάνς με την Ντιναμό.

Απ’ την άλλη ο Άρης ουσιαστικά βλέπει τα playoffs ως την ιδανική προετοιμασία για τον τελικό κυπέλλου. Με τα ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ να είναι ξεχωριστά και οι «κίτρινοι» δε θα έλεγαν όχι στο να στερήσουν βαθμούς απ’ τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα