Μπάμπα Ράχμαν: Τα νεότερα για την υγεία του μετά το σοκ στη Λεωφόρο

Μπάμπα Ράχμαν: Τα νεότερα για την υγεία του μετά το σοκ στη Λεωφόρο

Καλύτερη είναι η κατάσταση της υγείας του αμυντικού του ΠΑΟΚ, Μπάμπα Ράχμαν ο οποίος «πάγωσε» τη Λεωφόρο και όλους τους φιλάθλους που παρακολουθούσαν τον ημιτελικό κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, όταν χτύπησε στο κεφάλι στα τελευταία λεπτά της παράτασης, λόγω της σύγκρουσης με τον Γιώργο Βαγιαννίδη.

Πάγωσε η Λεωφόρος
 Ο αμυντικός του Δικέφαλου συγκρούστηκε στον αέρα κεφάλι με κεφάλι με τον μπακ του Παναθηναϊκού και έπεσε άσχημα στο έδαφος έχοντας χάσει τις αισθήσεις του. Οι παίκτες των δύο ομάδων φώναξαν για την παρέμβαση των γιατρών λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του παίκτη που αρχικά δεν ανταποκρινόταν. 

Η κινητοποίηση ήταν γρήγορη καθώς πάνω του έσπευσαν τα ιατρικά επιτελεία και των δύο ομάδων. Η αγωνία κορυφώθηκε καθώς απ' τα μεγάφωνα του γηπέδου ζήτησαν απινιδωτή, ενώ μπήκε και το ασθενοφόρο στον αγωνιστικό χώρο...

Ο ποδοσφαιριστής , ευτυχώς ανέκτησε τις αισθήσεις του έπειτα από μερικά λεπτά, αντάλλαξε λίγες κουβέντες με τους γιατρούς και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Τα νεότερα για την υγεία του Μπάμπα
 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του Γκανέζου ποδοσφαιριστή του δικεφάλου είναι βελτιωμένη και ο ποδοσφαιριστής διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο καθαρά για προληπτικούς λόγους. Επομένως, δεν συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας για την κατάσταση της υγείας του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα