Κύπελλο Ελλάδος: Μάχη για τα ημιτελικά σε Περιστέρι και Αγρίνιο

Κύπελλο Ελλάδος: Μάχη για τα ημιτελικά σε Περιστέρι και Αγρίνιο

Ολοκληρώνεται σήμερα η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Betsson, με τρία δυνατά παιχνίδια, ενώ ο Άρης περιμένει τον αντίπαλό του στους «4» του θεσμού.

Το πρόγραμμα ξεκινά στις 17:00 από το Αγρίνιο, με την ομάδα του Γιάννη Πετράκη να έχει ως στόχο τη διάκριση στο Κύπελλο, αν και το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στο πρωτάθλημα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η παραμονή. Οι Κρητικοί από την άλλη, έχουν χάσει το τρένο για την εξάδα και θέλουν να κάνουν μια καλή πορεία σε αυτή τη διοργάνωση. Όποια ομάδα πάρει την πρόκριση, θα αντιμετωπίσει τον Άρη στα ημιτελικά.

        
Το πιο αμφίρροπο παιχνίδι της φάσης αυτής διεξάγεται στις 19:00 στο Περιστέρι, όπου ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Εκτός από τη νίκη στο πρώτο ματς, η ομάδα του Σάσα Ίλιτς μετρά και ένα τρίποντο στο πρωτάθλημα φέτος κόντρα στους «πράσινους», δείχνοντας πως η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο Φατίχ Τερίμ καλείται να αντιμετωπίσει πάλι πολλές απουσίες, αλλά και να βρει τις ισορροπίες, για να μπορέσει η ομάδα του να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Στις 21:00, στην παγωμένη και άδεια Τούμπα, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό, με το 4-0 του πρώτου αγώνα να μην αφήνει περιθώρια για το ποια ομάδα θα πάρει την πρόκριση.

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου
17:00 Παναιτωλικός-ΟΦΗ COSMOTE SPORT 3 HD
19:00 Ατρόμητος-Παναθηναϊκός COSMOTE SPORT 2 HD
21:00 ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός COSMOTE SPORT 1 HD

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα