Europa League: Στη μάχη της Ευρώπης ρίχνονται Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ

Europa League: Στη μάχη της Ευρώπης ρίχνονται Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Κι ο Ολυμπιακός, που έχει σκοπό να προχωρήσει στο Europa League, θέλει να ξεκινήσει με το δεξί την πορεία του στους ομίλους. Απέναντι στη Φράιμπουργκ, την οποία υποδέχεται απόψε στο κατάμεστο Καραϊσκάκη. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους ποδοσφαιριστές του. Ο Παναθηναϊκός περιμένει τη Βιγιαρεάλ στην επιστροφή […]
Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

Κι ο Ολυμπιακός, που έχει σκοπό να προχωρήσει στο Europa League, θέλει να ξεκινήσει με το δεξί την πορεία του στους ομίλους. Απέναντι στη Φράιμπουργκ, την οποία υποδέχεται απόψε στο κατάμεστο Καραϊσκάκη. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Παναθηναϊκός περιμένει τη Βιγιαρεάλ στην επιστροφή του στο Europa League μετά από επτά χρόνια. Ο Μλαντένοβιτς θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Χουάνκαρ, ο τραυματίας Βαγιαννίδης θα απουσιάσει σε αντίθεση με τον Γεντβάι που επιστρέφει στην αποστολή και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ποντάρει στο γεμάτο ΟΑΚΑ.

Υπό βροχή πραγματοποίησε η ΑΕΚ την τελευταία της προπόνηση στο Falmer Stadium πριν από τον αποψινό αγώνα με την Μπράιτον. Η επιστροφή των Γκαρσία και Γκατσίνοβιτς λύνει τα χέρια του Ματίας Αλμέιδα στην επίθεση, ωστόσο στην άμυνα πρέπει να καλυφθεί το κενό των Βίντα, Μουκουντί. Ο Μήτογλου θα παίξει σίγουρα και στο πλευρό του… θα δούμε.

Στο Ελσίνκι ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να πάρει μια νίκη, που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσπάθειά του να προκριθεί από τον όμιλό του στο Conference League.

Μάρκος Αντόνιο και Φελίπε Σοάρες απουσιάζουν, ενώ ντεμπούτο ως βασικός αναμένεται να κάνει ο Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα