ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης του αγώνα. Αυξημένα μέτρα

ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης του αγώνα. Αυξημένα μέτρα

Η ΑΕΚ θέλει, απόψε (19/08), να σφράγισει την πρόκρισή της στα πλέι οφ του Champions League απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.
 
Τα γκολ των Τσούμπερ και Γαλανόπουλου την Τρίτη (15/08) έδωσαν προβάδισμα στην ΑΕΚ με 2-1 κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ από την Κροατία, ενόψει του αποψινού (19/08) αγώνα τους στην «OPAP Arena», στη Ν. Φιλαδέλφεια, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

 
Συγκεκριμένα, η σέντρα ανάμεσα στις δύο ομάδες έχει προγραμματισθεί για τις 21:45 και διαιτητής έχει ορισθεί ο Έσπεν Έσκος από τη Νορβηγία με βοηθούς τους συμπατριωτές του, Γιαν Έρικ Ένγκαν και Ισαάκ Ελίας Μπασέβκιν. Τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο – επίσης Νορβηγός – Κρίστοφερ Χάγκενες και στο VAR θα βρίσκονται ο Στιούαρτ Άτγουελ και ο Ντέιβιντ Κουτ, αμφότεροι από την Αγγλία.

Επί της ουσίας, πρόκειται για τον αγώνα που θα γινόταν στις 8 Αυγούστου, αλλά επαναπρογραμματίσθηκε από την UEFA μετά τα αιματηρά επεισόδια που ξέσπασαν από – κατά κύριο λόγο – Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια, το προηγούμενο βράδυ, και είχαν ως κατάληξη τον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

Μάλιστα, η οικογένεια του Μιχάλη Κατσουρή θα παρευρεθεί στην «OPAP Arena», το βράδυ του Σαββάτου (19/08), για το ματς κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η «Ένωση» ανακοίνωσε, την Παρασκευή (18/08), πως «με πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΑΕΚ δρομολογείται η ονοματοδοσία εις μνήμην του Μιχάλη Κατσουρή, οδού πλησίον του γηπέδου μας».

Ο αγώνας ανάμεσα στην ΑΕΚ και στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα μεταδοθεί στην Ελλάδα μέσα από τη συχνότητα του COSMOTE SPORT 1 HD.

Ανακοίνωση της ΑΕΚ για το ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Η ΑΕΚ εξέδωσε, την Παρασκευή (18/08), ανακοίνωση με τίτλο «Τιμούμε τη μνήμη του Μιχάλη προστατεύοντας την ΑΕΚ», απευθυνόμενη στους φιλάθλους της ομάδας που θα παρευρεθούν στις εξέδρες της «OPAP Arena» για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση κόντρα στην κροατική Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Χαρακτηριστικά, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ τόνισε στη σχετική ανακοίνωση το εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να απευθυνθεί ξανά στους φιλάθλους μας, λόγω της μεγάλης σημασίας του αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους. Ο στόχος είναι να πανηγυρίσουμε μαζί μια μεγάλη πρόκριση και μια εξίσου σημαντική νίκη στο θέμα της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα. Μπορούμε και πρέπει να το καταφέρουμε. Επαναλαμβάνουμε: Τίποτα δεν θα τιμήσει την μνήμη του Μιχάλη το βράδυ του Σαββάτου, εκτός από το να προκριθούμε και να μην θέσουμε την ΑΕΚ σε οποιονδήποτε κίνδυνο».

Ακόμα, η ΑΕΚ – μεταξύ άλλων – επεσήμανε: «Tα αυστηρά μέτρα και ο τρόπος που θα τηρηθούν, επιβάλλονται πρώτα απ' όλα πλέον από την ελληνική κυβέρνηση και από την πρώτη στιγμή και από την ίδια την UEFA. Η παρουσία της Αστυνομίας είναι βασικό στοιχείο αυτών των μέτρων και πρέπει με κάθε τρόπο να γίνει σεβαστή αυτή η αναγκαιότητα. Κάθε τι άλλο πολύ απλά καταστρέφει την ΑΕΚ. Τίποτε λιγότερο. Κανείς μην πλησιάσει έξω από το γήπεδο χωρίς εισιτήριο! Από τις 18:45 που θα ανοίξουν οι θύρες του γηπέδου, δεν θα περνάει κανείς χωρίς εισιτήριο από τους αυστηρούς προελέγχους».

Η αποστολή της ΑΕΚ κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς προπονήθηκε χωρίς πρόβλημα την Πέμπτη (17/08) ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις του και έτσι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ και είναι στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το αποψινό (19/08) ματς κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

 
Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους εξής παίκτες: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσί, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Μαχαίρας, Πιζάρο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα