Χαμός με την εκδίκηση της συζύγου επειδή ο άντρας της τής είπε ότι δεν κάνει τίποτα στο σπίτι

Χαμός με την εκδίκηση της συζύγου επειδή ο άντρας της τής είπε ότι δεν κάνει τίποτα στο σπίτι

Μια γυναίκα που εκδικήθηκε δημοσίως τον σύζυγό της αφού εκείνος ισχυρίστηκε ότι δεν έκανε τίποτα στο σπίτι, «τα άλλαξε» τελικά όταν η ανάρτησή της στο TikTok έγινε viral.

Η Lindsay Donnelly μπήκε στο TikTok για να δείξει την απάντησή της στο σχόλιο του συζύγου της ότι δεν έκανε τίποτα στο σπίτι. Για δύο ημέρες, στην πραγματικότητα δεν έκανε τίποτα – αφήνοντας τα πιάτα και τα άπλυτα να συσσωρεύονται και τα σκουπίδια στο πάτωμα και τους πάγκους. Στη συνέχεια έφυγε για ένα ταξίδι με άλλα κορίτσια με το σπίτι σε αυτή την κατάσταση.

Η Donnelly, η οποία διευθύνει μια επιχείρηση μάρκετινγκ έμεινε σταθερή στην απόφασή της μέχρι που ο σύζυγός της παραδέχτηκε το λάθος του. Έσπευσε πολύ γρήγορα να ζητήσει συγγνώμη για το σχόλιό του αφού είδε πόσα πολλά κάνει στην πραγματικότητα η γυναίκα του.

Αλλά όχι πριν το βίντεο γίνει viral και πολλοί χρήστες του TikTok ασκήσουν κριτική στη συμπεριφορά του, ενώ αρκετοί από αυτούς είπαν ότι θα χώριζαν αμέσως τον σύζυγό τους αν συνέβαινε κάτι τέτοιο.

«Το ίδιο πράγμα συνέβη και σε μένα. Έκανα αίτηση διαζυγίου χθες», σχολίασε ένας χρήστης του TikTok στην ανάρτηση.

Ένας άλλος σχολίασε: «Μου ραγίζει την καρδιά που οι όμορφες δυνατές γυναίκες αντιμετωπίζονται τόσο άσχημα».

«Ο δικός μου παθαίνει τρέλα με τις δουλειές κάθε φορά που βγαίνω με φίλες. Έτσι δείχνει ότι εκτιμά το πόσο σκληρά δουλεύω για να κρατάω το σπίτι καθαρό. Μην συμβιβάζεστε κυρίες μου», παρατήρησε μια άλλη.

«Εγώ έκανα το αντίθετο και του έστελνα μια φωτογραφία κάθε φορά που έκανα κάτι. Μετά από δύο μέρες το κατάλαβε. Πάμε κορίτσι μου», πρόσθεσε μια άλλη.

Η Donnelly διευκρίνισε αργότερα ότι δεν είχε προβλέψει μια τέτοια αντίδραση και ότι στην πραγματικότητα ο σύζυγός της ήταν απίστευτα γλυκός τις περισσότερες φορές, μαγειρεύοντάς της τα συνηθισμένα χορτοφαγικά γεύματα και καθαρίζοντας καθημερινά.

Εξομολογήθηκε τα νέα για το viral βίντεο της ζωντανά στον σύζυγό της σε μια επόμενη ανάρτηση και το ζευγάρι κατάφερε να δει την αστεία πλευρά της υπόθεσης, σύμφωνα με τη New York Post.

@lindsaydonnelly2 Then I left town for a girls trip… #marriagehumor  Karma (feat. Ice Spice) - Taylor Swift

@lindsaydonnelly2 Replying to @kris original sound - Lindsay D

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα