Κρήτη: Σκύλος θρηνεί και δεν εγκαταλείπει τον νεκρό τετράποδο φίλο του στην άσφαλτο

Κρήτη: Σκύλος θρηνεί και δεν εγκαταλείπει τον νεκρό τετράποδο φίλο του στην άσφαλτο

Συγκινεί η ιστορία δύο τετράποδων που κατέγραψε η βολεϊμπολίστρια από την Κρήτη Νίκη Μανωλάκη. Στις εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, φαίνεται ένα σκυλάκι το οποίο είναι νεκρό.
Η πιθανότερη εκδοχή να είχε χτυπηθεί από κάποιο διερχόμενο αυτοκίνητο. Ο τετράποδος φίλος του όμως στέκεται ακριβώς δίπλα του. Αρνείται να το εγκαταλείψει και στέκεται δίπλα του στην άσφαλτο.

H συγκλονιστική στιγμή που απαθανατίστηκε σε παράλληλο δρόμο της εθνικής, κοντά στο ΙΚΑ στο ρεύμα προς Ηράκλειο από Μοίρες, κινητοποίησε και συγκίνησε τον κόσμο. Η Νίκη Μανωλάκη έχει σταματήσει με το αυτοκίνητο στον δρόμο. Καταγράφει τις σκηνές που κάνουν πλέον τον γύρο του διαδικτύου.

«Μεγαλείο από τα ζώα»

«Κινητοποιήθηκαν πολλοί εξαιρετικοί άνθρωποι και τους ευχαριστώ. Εγώ είχα φύγει από το σημείο όταν έφτασαν για βοήθεια, καθώς δούλευα στις 21:00 και αφού είχα επικοινωνήσει με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούσα.

Συνήθως εκείνη που πράττει και όχι εκείνη που απλά ειδοποιεί. Δεν είχα το θάρρος όμως εκείνη τη στιγμή να βοηθήσω παραπάνω. Από ό,τι είδα, ένας νεαρός εθελοντής χάϊδεψε τον σκυλάκο, τον ηρέμησε και τον παρέλαβαν οι κυνοκόμοι.

Τον ευχαριστώ από την καρδιά μου. Και όσους κινητοποιήθηκαν από τον δήμο και το κυνοκομείο Ηρακλείου. Το άλλο σκυλάκι δυστυχώς ήταν νεκρό ήδη. Η αφοσίωση του φίλου του με έχει συνταράξει πραγματικά.

Μεγαλείο από τα ζώα… κρίμα για το σκυλάκι που χάθηκε. Κρίμα για τη ζωή σε αλυσίδα που πέρασαν. Και τα δύο έσερναν αλυσίδες… Αυτό ζω αυτή τη στιγμή…» ήταν το σχόλιο που συνόδευε το συγκλονιστικό βίντεο που μοιράστηκε η αθλήτρια στο Facebook.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα