Αργεντινή: Χάρισαν τηλεόραση σε 83χρονο που έβλεπε το μουντιάλ μέσα από τη βιτρίνα καταστήματος με ηλεκτρικά

Αργεντινή: Χάρισαν τηλεόραση σε 83χρονο που έβλεπε το μουντιάλ μέσα από τη βιτρίνα καταστήματος με ηλεκτρικά

Είναι γνωστό ότι οι Αργεντινοί είναι τρελαμένοι με το ποδόσφαιρο και ότι επιθυμούσαν διακαώς την κατάκτηση του Μουντιάλ, του πρώτου μετά την εποχή του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ένα τέτοιο σύμβολο αυτού του πάθους που διακατέχει τους φιλάθλους της “αλμπισελέστε” είναι και ένας 83χρονος Αργεντινός συνταξιούχος, ο Κάρλος Μπεχάρ.

O Μπεχάρ δεν έχει τηλεόραση στο σπίτι του (ή κατ΄άλλους έχει μία αλλά είναι πολύ μικρή), έγινε όμως viral, καθώς είδε τους αγώνες της Αργεντινής στο Μουντιάλ από τη βιτρίνα ενός καταστήματος ηλεκτρικών ειδών.

Μετά τον αγώνα της Αργεντινής κόντρα στην Κροατία για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης, και αφού η επιμονή του να βλέπει τα ματς από το πεζοδρόμιο καθισμένος σε καρέκλα πλαζ με μια ομπρέλα για τον ήλιο είχε γίνει γνωστή μέσα από τα social meida, το κατάστημα χάρισε στον 83χρονο μια τηλεόραση για να μπορέσει να δει τον μεγάλο τελικό από το σπίτι του.

Όμως ο Μπεχάρ, παρά το δώρο που του έκαναν, επανήλθε την ημέρα του τελικού στο αγαπημένο του σημείο, με την καρέκλα του και την ομπρέλα, καθώς δεν ήθελε να χαλάσει το “γούρι” του, και είδε την χώρα του να αναδεικνύεται παγκόσμια πρωταθλήτρια.

πηγή: tromaktiko.gr