Σοκ για τον Πούτιν: Η κόρη του έχει σύντροφο έναν Ζελένσκι

Σοκ για τον Πούτιν: Η κόρη του έχει σύντροφο έναν Ζελένσκι

Το μυστήριο γύρω από τον Βλαντιμίρ Πούτιν και της οικογένειάς του συνεχίζεται με κρυφές πτυχές της ζωής τους να έρχονται στο «φως» με το σταγονόμετρο.

Μία τέτοια αποκάλυψη έκανε το IStories και το γερμανικό Der Spiegel που αφορά στην προσωπική ζωή της κόρης του «τσάρου» από τον πρώτο του γάμο, Katerina Tikhonova και στον σύντροφό της. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η 35χρονη, στην οποία έχουν επιβληθεί κυρώσεις εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία, διατηρεί δεσμό και έχει αποκτήσει μάλιστα και μία κόρη με τον 52χρονο Igor Zelensky, ενώ για χρόνια ζούσε μεταξύ Μονάχου και Μόσχας

Ο Zelenesky, που φέρει το επώνυμο του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι (πρόκειται για συνωνυμία), είναι χορευτής και δάσκαλος μπαλέτου και έχει ακόμα τρία παιδιά από προηγούμενό του γάμο.

Το ενημερωτικό μέσο Stories, σύμφωνα με την Daily Mail αναφέρει: «Για δύο χρόνια, από το 2017 έως το 2019, η κόρη του Πούτιν πηγαινοερχόταν στο Μόναχο για να βρει τον σύντροφό της, ο οποίος έμενε εκεί».

Η δημοσιογραφική έρευνα ανακάλυψε έγγραφα που αποδεικνύουν πτήσεις που αφορούσαν «την Τιχόνοβα, τον Ζελένσκι, ένα παιδί, νταντάδες, και φύλακες». 
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα σε διάστημα δύο ετών «πέταξε στο Μόναχο, όπου εργάστηκε ο Ζελένσκι, περισσότερες από 50 φορές».

Η Katerina Tikhonova, κόρη της πρώτης συζύγου του Πούτιν, Lyudmila Aleksandrovna ήταν παντρεμένη με τον δισεκατομμυριούχο Kirill Shamalov.Ο 52χρονος Ζελένσκι παραιτήθηκε πριν από ένα μήνα από την διοίκηση του Κρατικού Μπαλέτου της Βαυαρίας, καθώς αρνήθηκε να καταδικάσει τον αιματηρό πόλεμο του Πούτιν στην Ουκρανία.

Το ζευγάρι φέρεται ότι έχει μετακομίσει μόνιμα στο Μόναχο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα