Και ποια γυναίκα δεν θα αισθανόταν έλξη για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο; αναρωτιέται θαυμάστριά του

Απίστευτες δηλώσεις από μια γυναίκα που τον ακολουθεί και δηλώνει υποστηρίκτριά του - Τον χαρακτηρίζει «γλυκιά προσωπικότητα», παρότι σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του Καρολάιν
Κι ενώ το θέατρο του παραλόγου με την απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου τελείωσε χθες έπειτα από 10 ώρες στο δικαστήριο, που προσπαθούσε να πείσει πόσο αγαπούσε τη γυναίκα που σκότωσε, μια άλλη δηλώνει θαυμάστρια και υποστηρίκτριά του! Δεν την πειράζει προφανώς που σκότωσε την 20χρονη Καρολάιν, αν και ισχυρίζεται ότι καταδικάζει τον φόνο, και τον θεωρεί εκτός από ελκυστικό και γλυκό άνθρωπο.

Πραγματικά η επιστήμη σηώνει τα χέρια ψηλά με όσα είπε στην κάμερα του T Live με την Τατιάνα Στεφανίδου, το μεσημέρι της Πέμπτης η γυναίκα που στέκεται στο πλευρό του καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης για τη δολοφονία της συζύγου του στα Γλυκά Νερά.

Μπορεί να μην γνωρίζει προσωπικά τον 34χρονο πιλότο ωστόσο τον στηρίζει και προφανώς θέλει τον γνωρίσει.

«Επειδή έναν χρόνο τώρα, του έγινε γνωστή αυτή η μεγάλη υπόθεση τα της δολοφονίας, το έχω πάρει ζεστά αυτό το θέμα. Είμαι θαυμάστριά, υποστηρίκτριά του. Για να ξεκαθαρίσω, σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται ο φόνος, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση στον Μπάμπη είναι ότι είναι μία γλυκιά προσωπικότητά του. Παίζει ρόλο η εμφάνισή του, η προσωπικότητά του, όλο του το παρουσιαστικό. Και ποια γυναίκα δεν θα αισθανόταν έλξη γι’ αυτόν τον άνθρωπο; Πιστεύω ότι πολλές γυναίκες είναι ερωτευμένες μαζί του», είπε η γυναίκα που θαυμάζει τον δολοφόνο που έπνιξε στο συζυγικό κρεβάτι την 20χρονη Καρολάιν και εν συνεχεία τον σκύλο τους και έβαλε πάνω στην άτυχη κοπέλα το μωρό για να μην κλαίει και έπειτα να στήσει το σκηνικό ληστείας για να μην τον πιάσουν.

Η συγκεκριμένη γυναίκα, έχει γράψει στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο γράμμα και δεν ντρέπεται που το λέει κιόλας. Σίγουρα είναι εξοργιστικό να ακούς μια γυναίκα να μην σέβεται επί της ουσίας ότι ο δράστης σκότωσε ένα 20χρονο κορίτσι χωρίς λόγο: «Του έχω γράψει ένα γράμμα σε καθαρά ανθρώπινο επίπεδο. Του γράφω πως είναι κρίμα όλα αυτά που γίνανε και ότι δεν είχε καμία πρόθεση, δεν είχε προσχεδιάσει να σκοτώσει την Καρολάιν. Έχω διαίσθηση. Θέλω να του μεταφέρω να βαστάει γερά στη φυλακή και να κάνει κουράγιο. Πιστεύω ότι έπεισε τους δικαστές. Φοβάμαι τα ισόβια, το μάξιμουμ για μένα θα ήταν να μείνει 15 χρόνια και σε δεύτερο βαθμό να βγει τελείως».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα