Όσο ο Σεφερλής αστειεύεται με γυναίκες που τρέχουν να προλάβουν τον βιαστή στον δρόμο

Όσο ο Σεφερλής αστειεύεται με γυναίκες που τρέχουν να προλάβουν τον βιαστή στον δρόμο

Η σειρά Super Mammy που υπογράφει ο Μάρκος Σεφερλής έγινε Trend στο Twitter, αλλά όχι για καλό

Τσουνάμι αντιδράσεων και διαμαρτυριών προκάλεσε στα social media το πρώτο επεισόδιο της σειράς Super Mammy, την οποία υπογράφει ο Μάρκος Σεφερλής.

Η σειρά που δανείζεται στοιχεία από ξένα sitcom, καθώς γυρίζεται ενώπιον ζωντανού κοινού, πραγματεύεται τις ιστορίες μιας οικογένειας με κεντρική ηρωίδα τη Χαρίκλεια, την οποία και υποδύεται ο Μάρκος Σεφερλής.

Ο κωμικός φρόντισε να μπολιάσει το ιρλανδικό σίριαλ, πάνω στο οποίο βασίζεται η σειρά, με το δικό του προσωπικό στίγμα, ωστόσο ορισμένα από τα αστεία που παρακολουθήσαμε στην πρεμιέρα προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μάρκος Σεφερλής βρίσκεται αντιμέτωπος με έντονες αντιδράσεις για τον τρόπο με τον οποίο αποτυπώνει ορισμένους χαρακτήρες και δη ομοφυλόφιλους άνδρες ή γυναίκες.

Η πρεμιέρα μάλιστα του Super Mammy συνέπεσε σχεδόν με την δικαστική απόφαση η οποία τον δικαίωνε έναντι της Έλενας Ακρίτα, αναφορικά με άρθρο της τελευταίας που τον επέκρινε για σεξισμό και ομοφοβία.

Ο Μάρκος Σεφερλής και τα χονδροκομμένα αστεία
Ωστόσο, στο επεισόδιο της Κυριακής, ο Μάρκος Σεφερλής, υποδυόμενος την ηλικιωμένη μητέρα πέντε παιδιών αστειεύτηκε χονδροκομμένα με το θέμα του βιασμού. Σε μια από τις σκηνές της σειράς, ο χαρακτήρας του ακούγεται να λέει για την αντίδρασή του στη θέα ενός βιαστή: «Έτρεξα, έτρεξα! Δεν τον πρόλαβα».

Σε άλλη σκηνή, ο Μάρκος Σεφερλής ακούγεται να υποστηρίζει πως «η βότκα είναι το λιπαντικό μιας γυναίκας» με το οποίο ένας άνδρας μπορεί να την καταφέρει να «κατεβάσει πιο γρήγορα το βρακί της και να ανοίξει τα πόδια της».

Οι αντιδράσεις στο Twitter
Παρότι πέρασαν δύο ημέρες, η σειρά που υπογράφει ο Μάρκος Σεφερλής εξακολουθεί να απασχολεί το Twitter με τη συντριπτική πλειοψηφία των αναρτήσεων να επικρίνουν έντονα την επιλογή του χιούμορ, το οποίο εκτός από αναχρονιστικό χαρακτηρίζουν και κακοποιητικό.

«Το καλύτερο σχόλιο που διάβασα για τη νέα… επιτυχία του Σεφερλή» γράφει κάποιος.

 

«Το πρόβλημα παιδιά, δεν είναι ο #Σεφερλής, το πρόβλημα ότι υπάρχει κοινό που δεν καταλαβαίνει ότι αυτό που βλέπει είναι απαράδεκτο. Αν δεν υπήρχε το κοινό, ο Σεφερλης δεν θα είχε αυτήν την εκπομπή #SuperMammy. Το θέμα είναι, ότι πρέπει η κοινωνία τους απαξιώσει όλους αυτούς».

«Χαχα αυτός είναι κοντός. Χαχα αυτή είναι γριά και τρέχει να προλάβει το βιαστή να τη βιάσει. Χαχα αυτή είναι χοντρη. Χαχα αυτός είναι γκει. Τουλάχιστον όσοι γελάτε,να παραδέχεστε ότι απλά αρέσκεστε να γελάτε σε βάρος αλλων,μην αρχίζετε τα περί αριστοφανικής σάτιρας».

«Η βότκα είναι λιπαντικό για να κατεβάζουν οι γυναίκες τα βρακιά τους και να γκαστρώνονται». Αυτό είναι το χιούμορ που μας αξίζει; Ο Μάρκος Σεφερλής; Ντροπή και αίσχος».

«Όσο ο Σεφερλής «αστειεύεται» με γυναίκες που «τρέχουν» να προλάβουν τον βιαστή στον δρόμο με την ελπίδα για «επαφή», εμείς τρέχουμε κάθε φορά που γυρνάμε σπίτι μας το βράδυ και έχουμε την αίσθηση πως κάποιος μας ακολουθεί στο δρόμο. Καλά πήγε αυτό».

«Όταν έλεγε η Ακρίτα ότι το χιούμορ του είναι κακοποιητικό, για ανθρώπους με μυαλό κότας, η δικαιοσύνη την έβαλε να τον πληρώσει κι από πάνω. Ολόσωστο το άρθρο της. Λουστείτε τα τώρα. Το ΕΣΡ και το τηλεκοντρόλ είναι η δύναμή σας».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα