Σκύλος πηγαίνει στην παραλία κάθε μέρα περιμένοντας τον ψαρά ιδιοκτήτη του που δεν θα επιστρέψει ποτέ

Σκύλος πηγαίνει στην παραλία κάθε μέρα περιμένοντας τον ψαρά ιδιοκτήτη του που δεν θα επιστρέψει ποτέ

Ο Vaguito, ένας σκύλος που περνάει τις μέρες του σε μια παραλία στην Punta Negra του Περού, περιμένοντας τον ψαρά ιδιοκτήτη του να επιστρέψει από το τελευταίο του ταξίδι για ψάρεμα, έχει λιώσει τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Η σπαρακτική ιστορία του Vaguito δημοσιοποιήθηκε από τη Jolie Mejia, μια Περουβιανή που έτυχε να περπατήσει στην ακτή της Punta Negra, μιας από τις περιοχές της επαρχίας Λίμα, όταν παρατήρησε έναν σκύλο να κοιτάζει επίμονα τον ωκεανό. Το ζώο φαινόταν καθαρό και καλοταϊσμένο, οπότε η Jolie υπέθεσε ότι το αφεντικό του θα επέστρεφε να το πάρει. Πέρασε λεπτά χαϊδεύοντας τον σκύλο και μιλώντας του, αλλά κανείς δεν ήρθε. Τελικά, πέρασε ένας άντρας, ο οποίος, παρατηρώντας το ανήσυχο βλέμμα της γυναίκας, της είπε τη θλιβερή ιστορία του ζώου.

Προφανώς, ο Vaguito είναι γνωστός και αγαπητός σε όλους στην περιοχή. Τώρα ζει σε ένα σπίτι όχι μακριά από την ακτή, με μια γυναίκα που τον φροντίζει καλά, αλλά ανήκε σε έναν ψαρά που πέθανε στη θάλασσα πριν από χρόνια. Ο σκύλος, που συνόδευε το αφεντικό του παντού, τον είδε να αναχωρεί για το τελευταίο του ταξίδι για ψάρεμα και τον περιμένει ακόμα να επιστρέψει.

«Μας είπε ότι ο σκύλος ζούσε με έναν ψαρά που πέθανε πριν από λίγο καιρό και ότι, από τότε, έρχεται εδώ κάθε μέρα και κοιτάζει τη θάλασσα, περιμένοντας να επιστρέψει», έγραψε η Jolie Mejia σε μια ανάρτηση στο Facebook που έχει γίνει πλέον viral.

Ο άντρας είπε στη Jolie Mejia  ότι όλοι στην περιοχή γνώριζαν την τραγική ιστορία του Vaguito και ότι πάντα πηγαίνει στο σπίτι του αφού κοιτάζει τον ωκεανό για λίγες ώρες. Αλλά πάντα επιστρέφει την επόμενη μέρα...

Η φωτογραφία του Vaguito να κοιτάζει με λαχτάρα τον ωκεανό έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στη συνέχεια την πήραν πολλές μεγάλες εφημερίδες της Νότιας Αμερικής, όπως η El Confidencial και η La Vanguardia. Η συγκινητική του ιστορία έχει πλέον εξαπλωθεί και στα δυτικά μέσα ενημέρωσης και συνεχίζει να λιώνει τις καρδιές των ανθρώπων.

.ethnos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα