Επικό βίντεο της Φίνος Φιλμ για τον καύσωνα: Ζακέτα να πάρετε

Νέο κύμα καύσωνα σαρώνει τη χώρα και η Φίνος Φιλμ δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τη ζέστη που επικρατεί με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Αυτό εξάλλου κάνει όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα, δημοσιεύοντας απολαυστικά βίντεο που σχετίζονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο με την επικαιρότητα.

Αυτή τη φορά οι ακραία υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν ενέπνευσαν τους υπεύθυνους της Φίνος, οι οποίοι δημιούργησαν ένα πραγματικά επικό βίντεο, στο οποίο εμφανίζονται αγαπημένοι πρωταγωνιστές του παλιού ελληνικού κινηματογράφου από αξέχαστες ταινίες.

«δεν παίρνεις έναν ανεμιστήρα;" λέει η Γεωργία Βασιλειάδου στον Βασίλη Αυλωνίτη, ο Γιώργος Κωνσταντίνου δηλώνει ότι... «κάψωσε» και ο Ντίνος Ηλιόπουλος δροσίζεται ρίχνοντας πάνω του νερό με λάστιχο. Στο βίντεο εμφανίζονται ο Λάμπρος Κωνσταντάρας η Ρένα Βλαχοπούλου, η Τζένη Καρέζη, η Μάρω Κοντού, ο Σταύρος Παράβας και πολλοί ακόμη.


Ακολουθεί το βίντεο από τη σελίδα της Finos Film στο Facebook. «δεν είναι καύσωνας. Mας κοροϊδεύουν. Ζακέτα να πάρετε..." αναφέρεται στην ανάρτηση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα