Η ζωγραφιά ενός 7χρονου αγοριού στην εργαζόμενη μαμά του ραγίζει καρδιές

Η ζωγραφιά ενός 7χρονου αγοριού στην εργαζόμενη μαμά του ραγίζει καρδιές

Την περίοδο της καραντίνας πολλοί είναι οι γονείς εκείνοι που δουλεύουν από το σπίτι. Και όσοι βρίσκονται σε αυτή τη θέση γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι. Ειδικά, αν είσαι μαμά που θα πρέπει να συνδυάσεις την τηλεργασία (που πολλές φορές σου παίρνει περισσότερο χρόνο απ’ όταν ήσουν στο γραφείο) με τις δουλειές του σπιτιού και την απασχόληση των παιδιών.

Και είναι αυτές οι φορές που χωρίς να το καταλάβεις, η δουλειά από το σπίτι σού απορροφά χρόνο και τραβά όλη σου την προσοχή. Αυτή είναι και η ιστορία της Priya Amin, η οποία είναι στέλεχος σε εταιρεία και την περίοδο της καραντίνας εργάζεται από το σπίτι.

Μια ζωγραφιά, όμως, του 7χρονου γιου της ήρθε να την ταρακουνήσει. Ο μικρός πριν λίγες μέρες έκανε μια ζωγραφιά για εκείνη και την έδωσε. Η πρώτη της αντίδραση ήταν να τον συγχαρεί για τη δημιουργία του. Όταν, όμως την κοίταξε πιο προσεκτικά ξαφνιάστηκε και στη συνέχεια προβληματίστηκε.

Ο λόγος; Η ζωγραφιά απεικόνιζε μια μαμά να δουλεύει στον υπολογιστή και στο πάτωμα δίπλα της να κάθεται ένα στεναχωρημένο αγοράκι που τη ρωτάεi...

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ