Με καθυστέρηση η άφιξη των Γερμανών λόγω τρακαρίσματος

Με καθυστέρηση περίπου δύο ωρών θα φτάσει η αποστολή της Γερμανίας στο Βερολίνο καθώς λίγο πριν από την αναχώρηση από τη Βραζιλίας το αεροπλάνο που μεταφέρει την αποστολή... τράκαρε.
Συγκεκριμένα, το τελευταίο αυτοκίνητο που μετέφερε τις αποσκευές των Γερμανών, κάποια στιγμή προκάλεσε μια μικρή γρατζουνιά στο αεροσκάφος. Ομως, για λόγους ασφαλείας έπρεπε να γίνει έλεγχος στο αεροσκάφος κι αυτό κράτησε περίπου δύο ώρες πτιν αναχωρήσει η αποστολή για το Βερολίνο, στο οποίο να φτάσει λίγο μετά τις 11:00 (ώρα Ελλάδος). Ο Λούκα Ποντόλσκι βρήκε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί στο πιλοτήριο με τη φανέλα της Φλαμένγκο ενώ στο αεροδρόμιο περιμένουν τα δύο μαύρα πούλμαν -το ένα ανοιχτό- που θα μεταφέρουν τους θριαμβευτές.
Φυσικά, οι Γερμανοί ετοιμάζουν αποθεωτική υποδοχή. Η αρχή θα γίνει στο αεροδρόμιο του Τέγκελ όπου οι πυροσβέστες θα υποδεχθούν τους Παγκόσμιου Πρωταθλητές σε πλήρη παράταξη ενώ φυσικά θα ανοίξουν οι μάνικες για να δημιουργηθεί η αψίδα για να περάσει από κάτω το αεροσκάφος.


Η Πύλη του Βραδεμβούργου έχει ανοίξει ήδη, λίγο μετά τις εννέα και σιγά σιγά δημιουργείται Fan Mile, δηλαδή το «μίλι των φιλάθλων» που θα αποθεώσουν τους πρωταγωνιστές. Οι διοργανωτές ετοιμάζουν και μια μικρή συναυλία με Γερμανούς καλλιτέχνες.
Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για περίπου 500.000 φιλάθλους πολύ περισσότεροι από τους 20.000 που υποδέχθηκαν την αποστολή το 1990 στη Φρανκφούρτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι μια εταιρεία έδωσε ρεπό στους περίπου 500 εργαζόμενούς της προκειμένου να είναι στην υποδοχή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα