Έλον Μασκ για θεωρίες συνωμοσίας στο Twitter: Θα πω αυτό που θέλω και ας χάσω χρήματα

Έλον Μασκ για θεωρίες συνωμοσίας στο Twitter: Θα πω αυτό που θέλω και ας χάσω χρήματα

Ο Έλον Μασκ έδωσε συνέντευξη στο CNBC και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αναπαραγωγή θεωριών συνωμοσίας στο Twitter, όπου μάλιστα ορισμένες φορές τις έχει αναμεταδώσει και ο ίδιος.

Ο δισεκατομμυριούχος ερωτήθηκε με αφορμή ένα tweet που έκανε για τον Τζορτζ Σόρος και τόνισε πως «θα πω αυτό που θέλω να πω, και αν η συνέπεια είναι να χάσω χρήματα, ας είναι».

Σύμφωνα με το nbcnews.com, ο Μασκ έγραψε στο Twitter πως ο Σόρος «θέλει να διαβρώσει τον ίδιο τον ιστό του πολιτισμού» και ότι «μισεί την ανθρωπότητα». Μάλιστα, τον συνέκρινε με τον Magneto, έναν φανταστικό Εβραίο υπερ-κακό από τη σειρά X-MEN.

Ωστόσο, το αμερικανικό δημοσίευμα αναφέρει πως οι λόγοι που οδήγησαν τον Μασκ να επιτεθεί στον Τζορτζ Σόρος ενδέχεται να είναι επιχειρηματική «κόντρα» και όχι η άποπη του.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγο καιρό ο Σόρος απέσυρε τις μετοχές του από την Tesla, σε μια περίοδο που ο Μασκ αναζητά χρήματα για να καλύψει το οικονομικό κενό στο Twitter και την πληρωμή του, καθώς έβαλε ως εγγύηση τεράστιο μέρος της περιουσίας του.

πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα