Ραγδαίες εξελίξεις την Τουρκία: Απέσυρε την υποψηφιότητά του από τις εκλογές ο Ιντζέ

Ραγδαίες εξελίξεις την Τουρκία: Απέσυρε την υποψηφιότητά του από τις εκλογές ο Ιντζέ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην πολιτική σκηνή της Τουρκίας με τον πρόεδρο του κόμματος Memleket (Χώρα) Μουχαρέμ Ιντζέ να ανακοινώνει την απόσυρσή του από την προεδρική υποψηφιότητα.

Ο Ιντζέ στις τελευταίες δημοσκοπήσεις συγκεντρώνει περίπου το 2% των ψήφων, ακριβώς δηλ. το ποσοστό που λείπει από τον Κιλιτσντάρογλου για να βγει νικητής και μάλιστα από τον πρώτο γύρο. Η απόσυρσή του σίγουρα είναι υπέρ του υποψήφιου της αντιπολίτευσης Κιλιτσντάρογλου. 

Φήμες κάνουν λόγο  για ένα ροζ βίντεο με τον Μουχαρέμ Ιντζέ, το οποίο εκβιάζει να δημοσιοποιήσει ένας πρώην σωματοφύλακας του Ερντογάν, ο Αλί Γεσιλντάγ.

Ο Μουχαρέμ Ιντζέ τον κάλεσε να το δημοσιοποιήσει χωρίς να περιμένει ούτε ένα λεπτό. «Θα τακτοποιήσω τους λογαριασμούς μου με όλους σας στο δικαστήριο», είπε ο Ιντζέ.

 
Χθες, Τετάρτη ο ίδιος ακύρωσε την προεκλογική του εκστρατεία λόγω αδιαθεσίας

Σάλος στην Τουρκία με τις διαρροές ότι υπάρχει βίντεο που εμπλέκει τον τέταρτο κατά σειρά υποψήφιο στις προεδρικές εκλογές, Μουχαρέμ Ιντζέ σε σεξουαλική επίθεση.

Χθες ο Μουχαρέμ Ιντζέ ακύρωσε προεκλογικές εμφανίσεις επικαλούμενος λόγους υγείας. Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες φέρεται να δέχεται πιέσεις να αποσυρθεί από την κούρσα των εκλογών, ενώ δέχτηκε απειλές μέσω Twitter ότι θα δοθεί στη δημοσιότητα το ροζ βίντεο.

Ο ίδιος κάνει λόγο για συνωμοσία που πηγάζει από τους Γκιουλενιστές, ενώ θα κάνει ανακοινώσεις σε λίγη ώρα.


«Πού είστε, εισαγγελείς;» αναρωτήθηκε ο Ιντζέ, «Θα πολεμώ αυτούς τους άθλιους τρομοκράτες για το υπόλοιπο της ζωής μου» ήταν τα λόγια του και πρόσθεσε σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ntv.com.tr:

«Όταν δεν υπάρχει πραγματική απόδειξη, κανένα πραγματικό βίντεο, είναι ανέντιμο να προσποιούμαστε ότι υπάρχουν».

Σημειώνεται ότι ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου τον κάλεσε χθες να στηρίξει την Συμμαχία του Έθνους. «Αν θέλει ας έρθει στο τραπέζι μας, να φέρουμε μαζί την αλλαγή. Να καθαρίσουμε μαζί αυτή τη βρωμιά από την πολιτική» δήλωσε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα