Ινδία: Άγρια δολοφονία πρώην βουλευτή σε live τηλεοπτική μετάδοση

Ινδία: Άγρια δολοφονία πρώην βουλευτή σε live τηλεοπτική μετάδοση

Σε ζωντανή μετάδοση παρακολούθησαν οι Ινδοί τηλεθεατές τις εν ψυχρώ δολοφονίες ενός πρώην βουλευτή και του αδελφού του που οδηγούνταν από την αστυνομία στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Δολοφονία σε… ζωντανή μετάδοση
Ο πρώην βουλευτής Ατίκ Αχμέντ με τα άσπρα και ο αδερφός του Ασράφ, μιλούσαν στους δημοσιογράφους καθώς οδηγούνταν σιδηροδέσμιοι για ιατρικές εξετάσεις.

Υποδυόμενοι τους δημοσιογράφους, οι δολοφόνοι πλησιάζουν σε απόσταση αναπνοής και ένας από αυτούς πυροβολεί τον Ατίκ πολλές φορές στο κεφάλι.

Οι στυγερές δολοφονίες έγιναν σε ζωντανή μετάδοση από την κρατική τηλεόραση καθώς ο Ατίκ Αχμέντ ήταν δημόσιο πρόσωπο αφού είχε εκλεγεί 5 φορές βουλευτής, είχε κατηγορηθεί για φόνους, απαγωγές, εκβιασμούς και είχε φυλακισθεί.

«Τρεις άνδρες που ήρθαν παριστάνοντας τους δημοσιογράφους, άρχισαν να πυροβολούν. Τρία άτομα έχουν συλληφθεί τώρα και ανακρίνονται ενώ ο Ατίκ και ο Ασράφ πέθαναν επί τόπου», είπε ο αρχηγός της αστυνομίας.

Λίγες μέρες πριν, ο έφηβος γιος του Αχμέντ είχε σκοτωθεί από αστυνομικά πυρά και ο ίδιος είχε ειδοποιήσει πως δεχόταν απειλές για τη ζωή του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι τρεις δολοφόνοι έφθασαν στο σημείο με μοτοσικλέτες.

Στη διάρκεια της φονικής επίθεσης τραυματίστηκαν ένας αστυνομικός κι ένας δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα