Βραζιλία: Μακελειό από επίθεση σε βρεφονηπιακό σταθμό

Βραζιλία: Μακελειό από επίθεση σε βρεφονηπιακό σταθμό

Τραγωδία σε βρεφονηπιακό σταθμό στη Βραζιλία όπου εισέβαλε ένας άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι, σκότωσε τέσσερα βρέφη και τραυμάτισε άλλα τέσσερα παιδάκια. Στη Νότια Αφρική, παρ’ ολίγον τραγωδία όταν ένα mini βαν τυλίχθηκε στις φλόγες μέσα σε βενζινάδικο.

Τουλάχιστον τέσσερα παιδάκια είναι νεκρά, τέσσερα νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση μετά την επίθεση στο βρεφονηπιακό σταθμό της πόλης Μπλουμενάο στη νότια Βραζιλία από έναν άνδρα που κρατούσε μαχαίρι ή τσεκούρι.

Οι εικόνες από τον τόπο της τραγωδίας όπου έσπευσαν γονείς τρελοί από αγωνία να μάθουν την τύχη των παιδιών τους είναι συγκλονιστικές. Δράστης είναι ένας 25χρονος, ο οποίος παραδόθηκε στις Αρχές, άγνωστα τα κίνητρά του. Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές τα θύματα είναι ηλικίας από λίγων μηνών έως δύο ετών. Ο Βραζιλιάνος πρόεδρος Λούλα ντα Σίλβα εξέφρασε τα συλλυπητήριά στις οικογένειες των θυμάτων, χαρακτηρίζοντας την επίθεση ως μια «απαράδεκτη, παράλογη πράξη μίσους και δειλίας».

Στις φλόγες μικρό λεωφορείο – Σωθήκαν οι επιβάτες

Η φωτιά ξέσπασε κάτω από το μικρό λεωφορείο, και επεκτάθηκε μέσα στο ΙΧ. Οι επιβάτες, που ήταν 13 βγαίνουν κακήν κακώς. Η πόρτα δεν ανοίγει, σπάνε παράθυρα και πετάγονται έξω ενώ στο μπροστινό τμήμα γίνεται έκρηξη. Ευτυχώς, η φωτιά δεν επεκτάθηκε στην αντλία καυσίμων που ήταν ακριβώς δίπλα. Σώθηκαν όλοι. Συνέβη σε ένα προάστιο του Γιοχάνεσμπουργκ.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα